Lebančani DRVLJE I KAMENJE na vranjskog sudiju Mihajlovića

Eko Taxi Vranje

FK Radan iz Lebana, član Zone «Jug», oglasio se saopštenjem povodom dešavanja ne meču sa timom Vojske Srbije Nebeskim anđelima na stadionu u Bazi «Jug» kod Bujanovca, koja je odigrana u subotu 4. septembra i okončana nerešenim rezultatom 3:3.

Meč je sudio Mihajlo Mihajlović, sudija iz Vranja, a Radan je do 90. minuta vodio sa 3:1, ali su «Anđeli» smanjili na 3:2 u 90+1. minutu iz problematičnog jedanaesterca, a u 90+5. minutu uspeli da izjednače na 3:3.Zona JUG: Samo Morava blista

Rukovodstvo Radana u saopštenju upozorava na ugroženu regularnost šampionata u Zoni «Jug», navodeći «da je rukovodstvo Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije preko noći promenilo ranije postavljenog sudiju, odredivši sudiju iz Vranja da bude delilac (ne)pravde na meču sa timom Vojske Srbije iz vranjskog garnizona».

U skladu sa pravilima fudbalske organizacije, Lebančani nisu pomenuli ime i prezime glavnog sudije, ali su zaključili «da taj sudija ne zaslužuje da se nađe na listi».

Iako smo vodili sa 3:1, neviđenom otimačinom u nadoknadi vremena morali smo da se zadovoljimo bodom. Protiv nas, a ne za korektnog domaćina, suđen je nepostojeći jedanaesterac, a potom su sudije dozvolile domaćinu da izjednači iz ofsajda – navodi se u saopštenju FK Radan iz Lebana.

Lebančani su izrazili nadu da će doći kraj ljudima iz FS RIS koji na startu prvenstva otpisuju Radan iz trke za prvo mesto i povratak u srpskoligaško društvo.

NIV  • Ostavi komentar