Zona JUG: Samo Morava blista

Eko Taxi Vranje

Morava iz Vladičinog Hana u trećem kolu Zone «Jug» pobedila je solidnu ekipu Plantaže iz Donje Stopanje kod Leskovca rezultatom 3:2, poluvreme 1:0 i nagovestila borbu za vrh tabele.

Hančani posle ovog kola zauzimaju drugo mesto na tabeli sa sedam bodova, a u narednom četvrtom kolu sastaju se u Medveđi sa timom Jablanice koja je na tabeli na petoj poziciji sa takođe sedam bodova.Alakince je na svom terenu pobedilo tim Poleta 1980 sa Kosova i Metohije sa 4:3 i poboljšalo je bodovni saldo i položaj na tabeli na kojoj zauzima sedmo mesto sa pet bodova.

U narednom četvrtom kolu Alakinčani gostuju u Čekminu gde ih dočekuje istoimeni zonaš koji je na 13. mestu na tabeli sa jednim osvojenim bodom.

Trnovac je na svom terenu igrao nerešeno 1:1 protiv Jablanice iz Medveđe, pa je sa četiri osvojena boda osmi na tabeli Zone «Jug».

U narednom klu Trnovčani u Lebanu igraju sa domaćim timom Radana koji je na četvrtom mestu na tabeli sa sedam bodova.

Tim Vojske Srbije Nebeski anđeli igrali su protiv Radana na stadionu u Bazi «Jug» kod Bujanovca i postigli nerešen rezultat 3:3, poluvreme 1:1, pa su sa dva osvojena boda na 12. poziciji na tabeli.

U narednom četvrtom kolu «Anđeli» igraju u gostima sa Vranjskom Banjom.

Vranjska Banja je izgubila susret sa ekipom Puste Reke iz Bojnika na svom terenu sa 1:3, poluvreme 1:0 i pala je na 15. mesto na tabeli još uvek bez osvojenog boda.

U narednom četvrtom kolu Banjčani su opet domaćini na stadionu kraj železničke pruge, gde će se sastati sa Nebeskim anđelima.

NIV  • Ostavi komentar