KRSTIĆ o POLICIJSKOM ISPITIVANJU u Trgovištu: Ni POLICIJI nije jasno ZAŠTO smo pozvani na „INFORMATIVNI“ razgovorMarko Krstić, predsednik OO Narodne stanke u Trgovištu za portal Nova.rs govorio je o policijskom pozivu nakon stranačkih aktivnosti u ovom mestu.

Krstić za portal Nova.rskaže da su na „informativni razgovor pozvani u policiju zbog akcije koju su sproveli aktivisti Narodne stranke“Radi se o flajerima koji govore o francusko-nemačkom predlogu u 11 tačaka. Moj lični stav i stav stranke je da to ne sme da se potpiše, čime bi Kosovo postalo članica UN, rekao je Krstić.

Predsednik „Narodnjaka“ iz Trgovišta naglašava da je to razlog za policijski poziv na razgovor.Dobili smo uredne pozive, ali ni policiji nije baš bilo najjasnije što smo mi tu. Moram da kažem da su posao uradili korektno, nije bilo pritisaka nikakvih”, kaže Krstić za Novu.

Krstić naglašava da sa kolegom iz stranke Tabakovićem, nisu učinili nijedan prekšaj.

Verovatno je neko poslao prijavu nakon čega je policija reagovala. Ali, mi nikoga nismo ugrozili time što smo delili letke po ulicama i automobilima. Nismo ni štetu napravili. Ja do sada ne znam da je neko zbog ovakvih ili sličnih akcija pozvan na informativni razgovor, podvlači Krstić.

Nova.rs / NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Djole 20/03/2023
    2. Darko 20/03/2023

    Ostavi komentar