Krivična protiv Mladenovićeve olakšanje za Aritonovića

Eko Taxi Vranje

Pokretanje postupka protiv Mirjane Mladenović, službenice Odeljenja za urbanizam i imovinsko-pravne poslove Grada Vranja, u vezi afere falsifikat, od strane Višeg javnog tužilaštva u Nišu, predstavlja veliko olakšanje za Dušana Aritonovića, načelnika Gradske uprave, u opstruiranju disciplinskog postupka protiv Mladenovićeve, javlja portalu InfoVranjske.rs izvor iz Gradske uprave.

Aritonović je ne slučajno de fakto odustao od sprovođenja disciplinskog postupka protiv Mirjane Mladenović.«Pokretanje postupka od strane VJT u Nišu bio je signal načelniku GU da zaustavi disciplinski postupak protiv Mladenovićeve, sve je prepustio pomenutom tužilaštvu, izgovarajući se «pravnom hijerarhijom» koja, po njemu, određuje da je postupak državne institucije iznad Disciplinskog pravilnika Grada Vranja, kao i da je krivična odgovornost jača od disciplinske», objašnjava izvor portala.

Po njegovim rečima, «Aritonović time pere sopstvenu savest»!

«Načelnik GU najbolje zna zašto mu je neprijatno da vodi disciplinski postupak protiv Mladenovićeve, a i u strahu je da ona ne progovori kako se dogodilo da je zapisnik o saslušanju suseda poslanika Bulatovića sačinjen kada se sused nalazio u beogradskoj bolnici, a i svi su ubeđeni da Aritonović zna ko je taj «neko» koji je potpisao Bulatovićevog komšiju Čedomira Cvetkovića», obrazlaže izvor InfoVranjskih.rs.

Izvor portala na kraju poručuje «da je disciplinski postupak protiv Mladenovićeve pokrenut pro forme zbog pritiska medija i javnosti, kao i porodice Cvetković»!

«Taj postupak se ne sprovodi, tvrdim, jer da je započet on bi otkrio «neželjena» događanja u aferi falsifikat i aktere i što je najvažnije – NALOGODAVCE», smatra sagovornik portala.

Da sa disciplinskim postupkom načelnika Gradske uprave protiv Mirjane Mladenović nešto «ne štima» pokazuje i činjenica da na pitanje portala InfoVranjske.rs «dokle se stiglo sa disciplinskim postupkom protiv Mladenovićeve», upućenog mejlom 21. jula ove godine, još uvek nije stigao odgovor iz kabineta gradonačelnika Slobodana Milenkovića!?

Indikativno je da su iz kabineta gradonačelnika poslednjih meseci odgovarali na sva postavljena pitanja portala InfoVranjske.rs, osim na pitanje o disciplinskom postupku protiv Mirjane Mladenović??  1. SNS Bagra Vranja 02/08/2022
  2. Tričko 02/08/2022
  3. Cune 02/08/2022
  4. Ivan 02/08/2022
  5. a be 02/08/2022
  6. Simke 02/08/2022
  7. Milica 02/08/2022
  8. Lepa 05/08/2022
  9. Lepa 05/08/2022

  Ostavi komentar