AFERA FALSIFIKAT: VJT u Nišu FORMIRALO predmet

Eko Taxi Vranje

Više javno tužilaštvo u Nišu obavestilo je porodicu Cvetković iz Vranjske Banje da je u Posebnom odeljenju za szbijanje korupcije ovog tužilaštva formiran predmet u vezi afere falsifikat.

Sada nam je lakše, jer smo strahovali da se VJT u Nišu u ovom slučaju oglasi nenadležnim, pa očekujemo da ovo tužilaštvo radi svoj posao i pokrene postupak u smislu tužilačke istrage, kažu za portal InfoVranjske.rs u ovoj porodici.Cvetkovići su pomalo iznenađeni brzinom kojom je formiran predmet u VJT u Nišu.

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju je VJT u Nišu prosledilo predmet po krivičnoj prijavi advokata Bože Prelevića u vezi afere falsifikat šestog jula, a u niškom tužilaštvu predmet je formiran za manje od dve nedelje, što je ohrabrujuće, zaključuju Cvetkovići.

Portal InfoVranjske.rs je u petak 15. jula u 10,13 sati poslao mejlom pitanje VJT u Nišu o formiranju predmeta o aferi falsifikat, ali do utorka 19. jula iz ove institucije izostao je odgovor na novinarsko pitanje.

Podsećamo, advokat Božo Prelević iz Beograda je OJT u Vranju podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane Mladenović, službenice Gradske uprave u Vranju, i Velimira Bulatovića iz Vranjske Banje, oca poslanika Slaviše Bulatovića, zbog sumnje na krivična dela overe neistinitog dokumenta i zloupotrebe položaja.

Takođe podsećamo, na dokumentu Grada Vranja, zapisniku o saslušanju suseda porodice Bulatović, „neko“ je potpisao saglasnost u ime suseda Bulatovićevih Čedomira Cvetkovića u vreme kada se Cvetković nalazio na lečenju u jednoj beogradskoj bolici, tvrdila je ćerka oštećenog Dragana Cvetković.

Taj dokument sa falsifikovanim potpisom omogućio je Bulatovićima da kupe školsko dvorište pored njihove kuće u Vranjskoj Banji, govorila je Dragana Cvetković za portal InfoVranjske.rs  1. Paparazzo 19/07/2022
  2. Ivan 19/07/2022
  3. Nece 19/07/2022
  4. Bane 19/07/2022
  5. Maher 19/07/2022
  6. Bice 19/07/2022
  7. Vlasinac 20/07/2022
  8. Solomon 26/07/2022

  Ostavi komentar