Kosovska kao pretnja: KRATER preti automobilima i PAŠACIMA

Eko Taxi Vranje

Krater velike dubine na kolovozu Kosovske ulice preti vozačima i vozilima, saznaju InfoVranjske od građana naselja Ogledna stanica.

Krater, u stvari, velika rupa, nalazi se kod mosta na Sobinskoj reci, na levoj strani kolovoza kada se ide prema obližnjem obdaništu.Ova rupetina a ne rupa predstavlja pretnju vozilima, može da ih proguta bez problema, opasna je i za pešake, a posebno za decu nižeg uzrasta, zato smo ogorčeni na nadležne koji ćute o krateru, a ovamo se hvale rekonstrukcijama koje ne završavaju, pa se građani i vozači muče kada prolaze, kritičan je stanovnik Ogledne stanice.

Sagovornik portala upozorava da je u ovom delu Kosovske ulice dinamičan saobraćaj zbog njenog značaja regionalnog putnog pravca.

Mnogo vozila ovde prođe i danju i noću, a isto tako i pešaka, tu je osnovna škola, dečji vrtić, firme, uslužne radnje, zato ne razumem da niko od nadležnih ništa ne preduzima da se ova velika rupa koja je dugo vremena prisutna, a sada je dublja,na kolovozu u Kosovskoj ulici sanira.    1. Realnost srbije 01/09/2022
    2. Vlada 01/09/2022
    3. Pera 01/09/2022

    Ostavi komentar