Kosovska kao istoimena bitkaPrizor iz Kosovske ulice u Vranju na trasi predviđenoj za rekonstrukciju, a ovekovečen fotografijom, predstavlja vrhunac ironije gradske vlasti i njenog odnosa prema građanima.

Na jednoj strani, drastično oštećen kolovoz, sužen i stoga opasan po normalno odvijanje saobraćaja na ovoj izuzetno frekventnoj ulici regionalnog značaja koja povezuje Vranje i veći broj «jačih» sela na teritoriji Grada.Na drugoj, u «debeloj pozadini», automobil Gorana Đorđevića, direktora vranjskog «Vodovoda», verovatno u misiji «posmatranja» stanja u Kosovskoj ulici koje je, što bi rekli mrzitelji lokalne vlasti, «stanje za plakanje»!

Znaju Vranjanci da je Kosovska ulica posebno problematična i sa znatnim oštećenjima kolovoza na delu od mosta na Sobinskoj reci, pa do raskrsnice sa ulicom koja vodi do industrijske zone u Bunuševcu, na dužini od 1.300 metara.

Vranjancima, međutim, nikako nija jasno kada će konačno početi radovi na rekonstrukciji Kosovske ulice, 10. juna ove godine su gromoglasno najavljeni «za nekoliko nedelja», ali se 27. jula oglašava pomoćnik gradonačelnika Marjan Stanković sa obećanjem «da uskoro počinju radovi»!?

Radovi nikako da krenu, još uvek se radi na priključcima za kanalizaciju u Bunuševcu, građani strahuju da će i kada počne da se radi bti probijen rok od 90 dana za okončanje ovog posla, dok oštećenja kolovoza i dalje ometaju saobraćaj u Kosovskoj ulici!?

A sve to «neko» posmatra iz Đošinog vozila i verovatno opominje i gradske čelnike i budućeg izvođača da vodi računa šta radi, jer su u pitanju sredstva u iznosu od 52 miliona dinara!

NIV  1. 20% 03/08/2022
  2. Просветитељ 03/08/2022
  3. Jovana 03/08/2022
  4. Realno 03/08/2022
  5. Darko 03/08/2022
  6. F1 04/08/2022

  Ostavi komentar