Koalicija „Crno na belo“ – GPV: U Vranju zrelo za protesteKoalcija Pokret građana „Crno na belo“ Za pravednu Srbiju – Građanski pokret Vranja u saopštenju za medije podržavaju proteste protiv kovid propusnica i pozivaju sve Vranjance na šira protestna okupljanja protiv aktuelne vlasti u Gradu.

Vranje nikada nije bilo zrelije za masovne proteste građana protiv aktuelne vlasti, za izlazak na ulice otpuštenih radnika „Geoksa“, „Simke“ „Spilita“, „Koštane“, zaposlenih u Sportskom savezu i svih drugih mnogobrojnih nezadovoljnih građana Vranja koji moraju da zaustave dalje potonuće ovog grada i njegovih stanovnika – navodi Koalicija „Crno na belo“-GPV.„Građani“ Vranja podržavaju proteste mladih protiv uvođenja kovid propusnica.

Pridružićemo se mladim i hrabrim ispred Skupštine Grada na protestima i podržati njihove zahteve, jer kovid propusnice blokiraju rad privatnika koji žive od svog rada, a nisu na budžetskim jaslima, pa zato ako gradska vlast želi zatvaranje male privrede, neka sve dok traje to zatvaranje prestane da isplaćuje plate svojim činovnicima – piše u saopštenju.Koalicija „Crno na belo“-GPV nije protiv epidemijskih mera, ali je protiv diskriminacije građana.

Pozivamo aktuelnu vlast da poštuje odredbe Ustava Srbije, a tu spada i ono najvažnije pravo koje krši vlast, pravo na rad i zaradu, pa zato još jednom pozivamo građane Vranja da na mirnim protestima ispolje svoje nezadovoljstvo i izađu na gradske ulice sa zahtevima da prestane tiranija vlasti nad ionako ojađenim građanima, saopštava GPV!

KOalicija u Vranju FOTO Info Vranjske

Pripadnici Koalicije „Crno na belo“-GPV će se svake večeri na protestu ispred Skupštine Grada u 20 sati pridružiti građanima koji protestuju protiv kovid propusnica.

Poštovani Vranjanci, umesto da gledate prorežimske televizije, izađite na vranjske ulice i izrazite svoje neslaganje sa katastrofalnom politikom aktuelne vlasti u Vranju i Srbiji – poziva na kraju saopštenja GPV!

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Ema 26/10/2021
  2. Miki 26/10/2021
  3. Mita 26/10/2021
  4. Bole 26/10/2021
  5. GPV 26/10/2021

  Ostavi komentar