KABINET GRADONAČELNIKA: TRAJNO avanazovanje PRIVREMENE šeficeSanja Zlatković, privremena šefica kabineta gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića Gonzija, iako se spekuliše da je prosto nestala iz kabineta, ustvari je avanzovala, ako ne na bolje onda na sigurnije radno mesto, javlja portalu InfoVranjske izvor iz gradske vlasti.

Zlatkovićeva je dobila stalni radni odnos u nekakvoj Služba za investicije i građevinsko zemljište.Njeno ima i prezime se navodi na sajtu grada Vranja u opisu ove službe, gde stoji da je Sanja Zlatković rukovodilac ove službe, ali valjda u ime starih dobrih vremena nije menjala mejl, pa se kao kontakt navodi mejl adresa [email protected], što valjda znači da je Sanja još uvek po potrebi šefica kabineta.

Sanja Zlatković je apriori de fakto avanzovala, jer je sada u stalnom radnom odnosu, a u kabinetu gradonačelnika je radila na određeno vreme. Gonzijev kabinet je, dakle, prijemno trijažno odeljenje (PTO) za dobijanje “ozbiljnih” radnih mesta u gradskoj vlasti za miljenice i miljenike Milenkovića – objašnjava izvor portala.Ilustracija FOTO promo

Rodi me majko da budem Sanja Zlatković!

Zlatkovićeva, po ovom izvoru, „radi i u Agenciji za razvoj čiji jer nominalni šef upravo gradonačelnik Milenković“, ali ono što je izvesno je da gospođa Zlatković trenutno na porodiljskom odsustvu, pa joj je to primarno zanimanje.

Gonzijeva „trijaža“ ne odvija se samo na primeru Sanje Zlatković:  mlađani Miodrag Cvetković koji  je nešto kao radio u kabinetu, pokušavajući da jednom napiše govor gradonačelniku, sada radi u Turističkoj organizaciji i, priča se, sada ima ozbiljniji posao – seća se izvor portala.

U Milenkovićevom kabinetu ima još „kandidata“ za stalni radni odnos. Zlatkovićevu je zbrinuo, ali mu predstoji zbrinjavanje ostalih kabinetlija, koji po statutu ne ispunjavaju uslove za šefa kabineta. Među njima je čuvena Smilja Antić zvana Smiljče, koja je sebe videla kao jedinog pretedenta na mesto šefice, ali je pristigla i Marija Kuzmanovski Jovanović, poznatija kao „lepa pekarka“, a neizostavno je da se razmišlja i o tome da bolje radno mesto od sekretarice zaslužuje i Marija Kostić.

Smiljče NOVA šefica SNS BOTOVA

Na kraju se nameće pesma stara: “Rodi me majko da budem u Gonzijevom kabinetu”!

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Beeeeee 13/10/2021
  2. Izvor 13/10/2021
  3. Robi 13/10/2021
  4. VTO 13/10/2021
  5. Cirkus 13/10/2021
  6. sofronije 13/10/2021
  7. Luka 13/10/2021
  8. Goran g 13/10/2021
  9. Milan 13/10/2021
  10. Co ki 13/10/2021
  11. Miradon 14/10/2021

  Ostavi komentar