Rodi me majko da budem Sanja Zlatković!Sanja Zlatković, šefica Kabineta gradonačelnika Vranja, osim pomenute ima još jednu funkciju, šefica je Agencije za razvoj Pčinjskog okruga, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.Po automtizmu, Zlatkovićeva ne samo da radi dva posla, nego i prima dve plate, mada, kažu izvori, ostaje nejasno šta ona uopšte radi u pomenutoj Agenciji.

I na ovom primeru, naravno, jasno se vidi veza Milenković – Zlatković, jer je gradonačelnik po funkciji šef Agencije za razvoj, ili bar jedan od šefova.Njen rad u kabinetu nije sporan, ali za Agenciju je zaista tajna šta tamo radi. Svi misle da se rade neki projekti i uzimaju pare. Opet, ma koliko vredna, ostaje pitanje odakle joj vremena da pored jednog veoma odgovornog posla radi i ovaj dopunski – kaže izvor iz Zlatkovićkinog okruženja.

Izvor portala na kraju konstatuje «da nije iznenađen što Sanja Zlatković zauzima dve «benefitne» funkcije».

Ona je siva eminencija u Gradskoj upravi, moćnija je i od načelnika Gradske uprave Dušana Aritonovića koji je «smekšao» posle izbora, a posebno nakon konstituisanja gradske vlasti u novom sazivu – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar