Rodi me majko da budem Sanja Zlatković!

Eko Taxi Vranje

Sanja Zlatković, šefica Kabineta gradonačelnika Vranja, osim pomenute ima još jednu funkciju, šefica je Agencije za razvoj Pčinjskog okruga, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.Po automtizmu, Zlatkovićeva ne samo da radi dva posla, nego i prima dve plate, mada, kažu izvori, ostaje nejasno šta ona uopšte radi u pomenutoj Agenciji.

I na ovom primeru, naravno, jasno se vidi veza Milenković – Zlatković, jer je gradonačelnik po funkciji šef Agencije za razvoj, ili bar jedan od šefova.

Njen rad u kabinetu nije sporan, ali za Agenciju je zaista tajna šta tamo radi. Svi misle da se rade neki projekti i uzimaju pare. Opet, ma koliko vredna, ostaje pitanje odakle joj vremena da pored jednog veoma odgovornog posla radi i ovaj dopunski – kaže izvor iz Zlatkovićkinog okruženja.

Izvor portala na kraju konstatuje «da nije iznenađen što Sanja Zlatković zauzima dve «benefitne» funkcije».

Ona je siva eminencija u Gradskoj upravi, moćnija je i od načelnika Gradske uprave Dušana Aritonovića koji je «smekšao» posle izbora, a posebno nakon konstituisanja gradske vlasti u novom sazivu – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar