Izabela Savić: Baba Zlatina će biti ZAVRŠENA do 28. maja OVE GODINEIzabela Savić, gradska većnica za resor turizma i kulture, u razgovoru za portal InfoVranjske.rs najavila je završetak rekonstrukcije Baba Zlatine ulice u Vranju do 28. maja ove godine.

Na osnovu konsultacija sa Nadzornim organom, radovi na rekonstrukciji Baba Zlatine ulice kreću 30. marta, a može i ranije ako dozvole vremenski uslovi, dok je krajnji rok za završetak projekta 28. maj ove godine, precizirala je Izabela Savić.Gradska većnica za turizam i kulturu je objasnila zašto su prekinuti radovi na rekonstrukciji Baba Zlatine ulice.

U vezi projekta „Izgradnja i rekonstrukcija ambijentalne celine u istorijski važnom i turistički atraktivnom gradskom jezgru Vranja“, Nadzorni organ je procenio da se privremeno obustave radovi zbog nepovoljnih vremenskih uslova, t. j. da u uslovima mrazeva nije bezbedno polagati završni sloj kolovoza od kaldrme u sloju cementnog maltera, navodi Savićeva.Izabela Savić se osvrnula na do sada izvedene radove na rekonstrukciji Baba Zlatine ulice.

U ovoj ulici je urađena potpuna rekonstrukcija fekalne kanalizacije u okviru projekta «Čista Srbija», a u okviru projekta „Izgradnja i rekonstrukcija ambijentalne celine u istorijski važnom i turistički atraktivnom gradskom jezgru Vranja“ potpuna zamena vodovodne mreže i izgradnja atmosferske kanalizacije, ističe većnica za turizam i kulturu Grada Vranja.

Izabela Savić je na kraju saopštila „da ostaju još radovi na izgradnji završne podloge kolovoza“.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Noje 26/01/2023
  2. 3m 26/01/2023
  3. Selena 26/01/2023
  4. vranje Rupcaga 26/01/2023
  5. Marina 29/01/2023

  Ostavi komentar