I Bregalnička raskopana: Čekamo ASFLAT GODINU DANABregalnička ulica, veza između ulica Kolubarske i Jovana Hadživasiljevića, raskopana je i delom bez asfalta još pre godinu dana, požalili su se novinaru portala InfoVranjske.rs stanovnici ove ulice u donjem delu Vranja nadomak Tekije.

Raskopali su je zbog problema sa kanalizacijom još pre jedne godine, ubrzo su poravnali zemljani deo, a zatim ga asfaltirali, pa nedugo zatim opet raskopali, pa nabacali sitno kamnje i poravnali, a od asfalta ni traga do danas, saopštava mlada žena iz ove ulice.Bregalnička je bez asfalta u sredini, na početku i kraju ulice stiče se utisak da je sve u redu s ovom ulicom.

Vozače koji po prvi put uđu u Bregalničku, najčešće zbog dvojice mehaničara, iznenadi kada u njenom srednjem delu naiđu na „makadam“, a posebno je neugodno kada padne jača kiša, blato i barice otežavaju kretanje svih, i pešaka i vozila, žali se penzioner iz ove ulice.Žitelji Bregalničke pokazuju da nisu ljudi kratkog pamćenja.

Pamtimo probleme sa kanalizacijom, trebalo je to izdržati, tu koleru, mislim, kao da smo baksuzi ili nas ime tera, kao u Balkanskim ratovima kada su naši vojnici bili inficirani ovom zarazom, na sreću, sada je sve u redu sa kanalizacijom, ali asfalta – nema», ističe stanovnik ove ulice.

„Glasali ste, gledajte i trpite“, dobacuje mladić svojim komšijama koji ne reaguju na „političku“ provokaciju nastalu na netoleranciji međugeneracijskog sukobljavanja.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar