Hoće li POKS ući u VLAST: Još jedan sastanak NAPREDNJAKA i MONARHISTAOdržan je još jedna sastanak, povodom mogućeg ulaska u vlast Gradskog odbora „Pokreta obnove Kraljevine Srbije“. Sastanku su prisustvovali predsednici GrO Srpske napredne stranke i Zoran Stojanović, lider POKS-a na lokalu, i najveće iznenađenje na izborima.

Kako je portal InfoVranjske.rs ranije preneo, predsednik IO POKS-a u Beograu tvrdi da je svim odborima POKS-a koji su išli dobili mandate u Skupštinama svojih mesta, ponuđen beli papir, kako bi napisali šta žele od nove vlasti.Podsećamo, prvi sastanak POKS-a i SNS-a održan je početkom 2024. godine, 5. januara, a drugi sastanak bio je zakazan za 25. januar, ali je zbog dolaska predsednika Srbije, Aleksandra Vučića otkazan.

Pogledajte VIDEO: Došlo do IZLIVANJA mazuta iz KOTLARNICE u VranjuSastanak između Gradskih odbora ovih stranak, na kraju je održan, ali kako saznajemo na istom nije došlo do konačnog dogovora.

Zoran Stojanović, lider POKS-a u Vranju, nakon završetka izbora za portal InfoVranjske.rs rekao je da je GrO POKS-a u Vranju, otvoren za dijalog oko ulaska u vlasti.

Podsećamo, Stojanović je predsednik Sportskog Saveza, i nije primio platu više od 40 meseci, a trenutno radi na jednoj pumpi u Vranju.

Lista „Nada za Vranje“ na kojoj je Stojanović bio nosilac, osvojila je tri mandata u Skupštini Grada Vranja. Pa se pred njima dve opcije, udruživanje sa drugim poslanicima zarad stvaranje „odborničkog kluba“, ili ulazak u vlast zarad funkcije.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. МИТКЕ 28/01/2024
  2. Небојша 28/01/2024
  3. Da 28/01/2024
  4. Dea 28/01/2024
  5. Late 28/01/2024

  Ostavi komentar