Gornja pijaca: AUTOMOBILI protiv RUPA

Eko Taxi Vranje

Oštećenje kolovoza u Karađorđevoj ulici odmah pored gornje pijace na Bujkovskom mostu predstavlja opasnost i za pešake, ali pre svega za dostavna vozila prodavaca na ovoj zelenoj pijaci, uverio se portal InfoVranjske.rs na licu mesta, a na poziv pijačnih trgovaca.

Odmah pored česme, na drugom ulazu u pijačni prostor iz Karađorđeve ulice, zjapi „kockasta“ rupa baš na mestu gde se parkiraju dostavna vozila kako bi prodavci svoju robu odneli na pijačne tezge, rupa nije duboka, ali dovoljna duboka da zaglavite automobil, a tu je i polutvorena šahta atmosferske kanalizacije, opisuju prodavci oštećenje na ulazu u gornju pijacu.Srećom, većina dostavnih vozila je manje težine, pa se relativno lako na „gurku“ izvlače iz opisanog oštećenja.

Kada se to dogodi, nas nekoliko nekako izguramo kombi iz rupe, ali se događaju i oštećenja na vozilima, naročito na onima koja su niska i zakače „donjim trapom“, kažu pijačni prodavci.

Prodavce, ali i građane u prolazu, čudi da niko od nadležnih ne reaguje u smislu da bude sanirano ovo neugodno oštećenje pored gornje pijace.

Ne znamo šta je u pitanju, nemar, slepilo ili nešto treće, ovo oštećenje dugo „vreba“ svoje žrtve, a to su uglavnom dostavna vozila, kažu trgovci na pijaci Bujkovski most.    1. Neva 06/03/2023
    2. Hirurgija 06/03/2023
    3. Sax 06/03/2023

    Ostavi komentar