FSS milostiv: Sudija Mitić bez kazne zbog greške u Surdulici na štetu RadnikaFudbalski sudija Milan Mitić iz Leskovca, koji je na meču Radnik – TSC u Surdulici u 28. kolu Super lige drastično oštetio Surduličane, neće biti kažnjen zbog ogromnog previda koji je učinio na tom meču i dosudio nepostojeći jedanaesterac za goste iz Bačke Topole i doneo im nezasluženu pobedu, obavestio je medije Dejan Filipović, predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Kažnjavanja Mitića i njegovih kolega „grešnika“, Stefana Jeknića i Danila Nikolića, koji su oštetili Mladost GAT i Novi Pazar na susretima sa Crvenom Zvezdom, ipak, neće biti.Nisam pristalica suspenzije, već prebacivanja superligaških sudija na prvoligaške terene. Greške nisu bile velike niti su se dešavale u kontinuitetu, pa nije bilo razloga za sankcionisanje, pravda milost FSS Filipović.

FK Radnik, međutim, ima razloga za nezadovoljstvo, jer ih je sudija Mitić drastično oštetio na meču sa TSC i uskratio im bodove u najdelikatijem trenutku, borbi za opstanak u Super ligi.Podsećamo, portal InfoVranjske.rs je bio jedini medij na jugoistoku Srbije od Zaječara i Niša do Preševa evidentirao grešku Mitića na meču Radnik – TSC u Surdulici i objavio je na svom izveštaju sa tog susreta.

Takođe podsećamo, svakako sa naročitom indikacijom, Janoš Žamberi, predsednik TSC, je član naprednjačkog voćstva FSS na čelu sa predsednikom Draganom Džajićem.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Kempes 22/04/2023

    Ostavi komentar