FENOMENOLOGIJA JEDNOG VREMENA: Jedna beba a 15 potencijalnih očeva!Devojka iz jednog sela na teritoriji opštine Trgovište, koja se nedavno porodila u svojoj kući uz pomoć majke, za očinstvo nad novorođenim detetom “optužuje” čak 15 tamošnjih muškaraca, saznaju Info Vranjske. Ovu informaciju Info Vranjskim potvrdilo je više izvora u Trgovištu, kao i u vranjskom Zdravstvenom centru.

Mlada majka navodno nije upisala ime oca u knjigu rođenih, jer se spremala da dokazivanje očinstva ostvari u sudskom sporu, a na sudu je trebalo da se će se nađe 15 «sumnjivih» mladića sa kojima je, kako je sama rekla, bila u bliskim odnosima.U Trgovištu upućeniji kažu da se situacija smirila jer je zvanični momam ove mlade devojke otac i da je prihvatio dete.

Dom zdravlja u Trgovištu FOTO Info Vranjske

Ako se majka predomisli “kandidati” za dokazivanje očinstva proći će ispitivanje DNK na Biološkom fakultetu u Beogradu, jer je to jedini apsolutno siguran dokaz kojim se potvrđuje očinstvo muškaraca.Svih 15 potencijalnih očeva o kojima se priča, među kojima je dosta viđenijih ljudi iz ove opštine, u strahu su ne toliko zbog mogućeg očinstva, već zbog toga što će se naći na udaru malograđanske sredine i njenih priča i kometara, a društvene mreže već su se «usijale» zbog ovog slučaja –  ističe izvor portala iz Trgovišta.

Prema sudskoj praksi od uvođenja DNK analize u postupku utvrđivanja očinstva, oko 27 odsto žena koje su tužile partnere za dokazivanje očinstva izgubilo je sudske sporove.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Nebojsa 04/10/2021
    2. Svi smo nasi samo jasi 05/10/2021
    3. simpo 05/10/2021

    Ostavi komentar