Evo kojim POLITIČARIMA u Vranju su ZAPALILI AUTOMOBILE: Do danas NIKO nije UHAPŠENDanas se navršava tačno dve godine od paljevine četiri automobila lidera Jedinstvene Srbije u Vranju, Dejana Manića. Pored Manića automobili su zapeljeni i ostalim političarima u Vranju, Zoranu Antiću, Branimiru Stojančiću, Nikoli Stojanoviću, Draganu Nikoliću, Slaviši Bulatoviću. Do danas, nijedno lice nije osuđeno zbog paljavine automobila jednom od nevedenih političara u Vranju

Podsećamo, pored političara automobil je zapaljen i Draganu Antiću Recku, tadašnjem treneru FK Dinama iz Vranja, i nekadašnjem članu Srpske napredne stranke.Socijalistička partije Srbije i paljevine automobila

Automobil „Folksagen passat“ Zorana Antića, zapaljen je 30. juna, 2011. godine, oko tri sata nakon ponoći.

Automobil koji je Antić kupio 2006. godine, u potpunosti je izgoreo, pa se pretpostavlja da je bio poliven benzinom.Antić je na konferenciji za medije u SPS-u rekao da su većina autmobila koja je izgorela u Vranju, bila u vlasništvu nekog iz Socijalističke partije Srbije.

Podsećamo, pored automobila Zorana Antića, zapaljen je u automobil njegovog oca penzionisanog policajca iz Vranja Dragana Antića. Tada je Antiću (starijem) zapaljen „Yugo 45“.

Automobil, tada visokog funkcionera SPS-a u Vranju izgoreo je 11. novembra, 2012. godine.

Stojančićev automobil zapaljen je četiri sata nakon ponići u naselju Češalj. Podećamo, Branimir Stojančić tada je obavljao funkciju Gradskog većnika.

Ni za ova slučaj niko nikada nije osuđen.

Automobil marke „Fiat Stilo“ izgore je 10. aprila, 2013. godine, a bio je u vlasništvu Nikole Stojanovića, tadašnjeg šefa omladine SPS-a u Vranju.

Podsećamo, Stojanović je u tom trenutku bio suvlasnik kafića „Sirijus“ koji je držao sa Branimirom Stojančićem.

Nakon paljevine automobla Stojanovića, održana je hitna konfenrencija u SPS, ali javnost i dalje ne zna ko je zapalio automobil, tada mladog socijaliste.

Kako je prenosio RTS tada, to je bila 17 paljevina autobila za četiri godine u Vranju.

Paljevine automobila i naprednjaci (sadašnji i bivši)

Dragan Nikolić Nika, advokat iz Vranja i budući narodni poslanik ispred Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije u izjavu za portal Nova.rs rekao je da na njegov autmobil postavljen eksloziv još 1997. godine.

On je naglasio da za taj zločin niko nije odgovarao.

Pored autmobla, Nikoliću je 2014. godine zapaljena i Advokataska kancelarija u Vranju. U trenutku paljevine Nikolić je bio u Beogradu na redovnom zasedanju Skupštine Srbije.

Podsećamo, ni za ova zločin niko nije odgovarao.

Automobil „Škoda Superb“ tadašnjeg poslanika iz Vranjske Banje, Slaviše Bulatovića, zapaljena je 8. juna, 2019. godine.

Policija tada nije želela da komentariše da li je došlo do nezgode, ali je kasnije utvrđeno da je automobil zapaljen.

Do danas, javnost nije saznala ko je zapali autobil Slaviše Bulatovića u Vranjskoj Banji.

U julu, 2020. godine izgoreo je automobil, trenera Dinama i tadašnjeg člana Srpske napredne strake u Vranju, Dragana Antića Recka.

Do dan danas niko nije uhapšen niti osuđen za ovaj zločin

Pogledajte video: Trenutak paljevine automobila

Pogledajte video: Zapaljen automobil Dragana Antića Recka

Paljenje automobila visokom funkcioneru Jedinstvene Srbije u Vranju

U noći između četvrtka i petka 27. januara, 2022. godine zapaljena su i potpuno izgorela četiri automobila Dejana Manića, a požar je zahvatio i deo porodične kuće lidera JS u Vranju i aktuelnog direktora „Parking servisa“.

Te noći izgorela su dva vozila marke „mercedes“, vozilo marke „ford“ i automobil marke „audi“.

Pogledajte video: Izgoreli autmobili Dejana Manića Mande

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Сања 28/01/2024
    2. Jes 28/01/2024
    3. Veliki brat 28/01/2024
    4. Karma 28/01/2024

    Ostavi komentar