Elektordistribucija reaguje u POLJANICI: Kablovi na zemlji nisu deo elektrodistributivne mreže – već NISKONAPONSKEElektrodistribucija Vranje reagovala je na tekst portala „SRCE: Kablovi za struju na zemlji – velika opasnost za meštane Poljanice„. Portal InfoVranjske.rs saopštenje demanti EDS-a u Vranju prenosi u celosti i bez dodatnih izmena.

Povodom teksta objavljenog na vašem portalu 3.10.2023. pod naslovom „Kablovi za struju na zemlji – velika opasnost za meštane Poljanice“, obaveštavamo vas da je ekipa Službe za održavanje mernih mesta Ogranka Elektrodistribucije Vranje izvršila vanrednu reviziju niskonaponske mreže i kontrolu priključka i mernog mesta u selu Vlase.Utvrđeno da se radi o niskonaponskom vodu koji je priključen iza brojila u vlasništvu korisnika J.I.

Dakle, vod nije deo elektrodistributivne mreže, već uz pomoć njega korisnik vrši napajanje svoje poljoprivredne parcele.Zbog tehničke neispravnosti, vod je isključen, a korisniku je uručen zapisnik o kontroli mernog mesta, kojim je konstatovana tehnička neispravnost.

Korisnik je takođe upozoren na posledice nenamenskog korišćenja električne energije.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Kalina 05/10/2023
  2. Taci 05/10/2023
  3. Drenovac 05/10/2023
  4. Služba 05/10/2023
  5. Kamal 05/10/2023

  Ostavi komentar