Donja Raška – ZADNJA RUPADonja Raška, vranjsko naselje od tridesetak kuća blizu železničke stanice Vranje, sa rupama na putevima i ulicama i bez ulične rasvete, kao da živi u srednjem, a ne 21. veku.

Grad Vranje i vladajuća stranka zaboravili su i ovo naselje i obećanja pred izbore u junu 2020. godine.Bez puta, sa ulicama punih rupa, bez ulične rasvete, to je naša Donja Raška, pa nam je ostalo da se nadamo da će zbog izbora prošle godine vlast nešto učiniti za nas, od toga, međutim, nije bilo ništa, osim praznih i lažnih obećanja – ogorčeni su stanovnici Donje Raške.

Sa lica mesta FOTO Info Vranjske

Gnevni Donjoraščani prisećaju se predizborne kampanje u junu prošle godine.Tada su nas više puta obilazili gradski čelnici i aktivisti SNS, govorili su nam, glasajte za SNS i Vučića i sredićemo stanje u vašem naselju, asfaltiraćemo zemljane ulice, neke nasipati, a uredićemo u ulična svetla, samo vi glasajte za nas – ne zaboravljaju meštani Donje Raške kampanju vladajuće stranke pred izbore 2020. godine.

Sa lica mesta FOTO Info Vranjske

Mnogo su obećali, ništa nisu realizovali, kažu ovi ojađeni ljudi.

Danju je koliko-toliko lakše, vidimo rupe na ulicama, pa ih zaobilazimo, muka je za one naše ljude koji se kasno uveče vraćaju svojim kućama, jer je svuda mrak i ne vidi se ništa, pa zato pitam imaju li ljudi na vlasti u Vranju makar malo morala posle silnih obećanja koja su nam dali pred izbore – pitaju žitelji Donje Raške.

VRTIĆ u naselju RAŠKA – novo vranjsko Potemkinovo selo

Stanovnici ovog vranjskog naselja kao zadnju nadu za popravljanje stanja u Donjoj Raškoj opet vide pred izbore u aprilu naredne godine.

Po starom običaju vlasti, to je već viđeno, krenu sa investiranjem u infrastrukturu pred izbore, pa zašto se to ne bi desilo i nama, to je jedina šansa da sredimo puteve i dobijemo ulično svetlo – ne gube nadu meštani ovog od Grada Vranja zaboravljenog naselja.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Jelena 13/10/2021
    2. Maki 13/10/2021
    3. Ivica i marica 13/10/2021
    4. Čedomir 13/10/2021

    Ostavi komentar