Đorđević: Bez rizika nema uspehaDušan Đorđević, trener surduličkog superligaša Radnika, našao se u središtu interesovanja sportske javnosti Srbije posle nerešenog rezultata u Beogradu sa Crvenom zvezdom u 20. kolu šampionata Super lige.

Radnik je pod trenesrkom palicom Đorđevića pre tri nedelje u Surdulici pobedio Zvezdu sa 2:1, a u ponedeljak 13. novembra ostvario remi na stadionu „Rajko Mitić“.Ipak, na pitanje šta je recept za uspeh protiv aktuelnog šampiona Srbije, Đorđević u razgovoru za Sportski žurnal odgovara da recepta – nema!

Nema tu recepta, gde ima većeg motiva od toga da igrate protiv Zvezde. Naravno, treba preuzeti i neki rizik, ne možeš samo da izađeš na teren i da se braniš, već tim mora da igra u oba pravca, defanzivno, ali i ofanzivno, a i sreća je faktor uspeha, objašnjava Đorđević.Strateg Radnika je posle utakmice sa Zvezdom i osvojenog boda na Marakani primio brojne čestitke prijatelja i sportskih radnika, ali i nepoznatih ljudi, s porukom da ako Zvezda ne osvoji šampionat ove sezone, glavni „krivac“ će biti sudrulički superligaš.

Čestitao mi je posle meča u Beogradu trener Zvezde Dejan Stanković, ali sam i ja njemu čestitao na evropskom uspehu, a na kraju smo se rukovali, kaže Đorđević.

Šef stručnog štaba Surduličana nije zahvaćen euforijom posle osvajanja četri boda u dva duela sa Zvezdom.

Nisam euforičan, već razmišljam o daljim planovima vezanim za Radnik, jer sam došao u ovaj klub kada je imao težak prvenstveni raspored i borio se za opstanak, pa zato već planiram kako da odradimo pripreme u prvenstvenoj pauzi, ističe Đorđević.

Po njegovim rečima, moguće je da Surduličani deo priprema realizuju u poznatom turskom letovalištu Antaliji.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Nenad 19/12/2021
    2. Mile 27/12/2021
    3. Mečkar 28/12/2021
    4. Nenad 28/12/2021

    Ostavi komentar