ČUDO se DOGODILO: Asfaltiranje KOSOVSKE

Eko Taxi Vranje

Na delu Kosovske ulice od ulice Blaže Jovanovića, pa do Bunuševačkog groblja, na dužini od 300 metara, počelo je asfaltiranje, ali je najveći deo od mosta na Sobinskoj reci do Blaže Jovanovića, na dužini od jednog kilometra, i dalje bez asfalta, saznaju InfoVranjske.rs na licu mesta.

Neasfaltirani deo Kosovske ulice i dalje predstavlja problem za pešake i vozila, razrovani trotoari i ulica na neupeđenom makadamu, sa vodom i blatom kada pada kiša, izazivaju nezadovoljstvo građana koji nikako da shvate zašto asfaltiranje nije krenulo od mosta na Sobinskoj reci.Sa asfaltiranjem su krenuli od „kraja“, asfaltom presvlače deo od krajnje gradske ulice, Blaže Jovanovića, a nisu počeli od mosta na Sobinskoj reci, tu je najgušće naselje u Kosovskoj ulici, pa je mučno kretanje vozila i pešaka od pomenutog mosta do kraja grada, komentarišu žitelji Kosovske ulice oko Ogledne stanice.

Znam da se uvek kreće od početka, a nikako s kraja, u Kosovskoj su baš tako počeli sa asfaltom, mada ne kažem, treba i tamo da se asfaltira, tu je Bunuševačko groblje, pa dalje put vodi prema većem broju sela, analiziraju „Kosovci“.

Ljudi koji žive u ovom delu Vranja nezadovoljni su dužinom trajanja radova u Kosovskoj ulici.

Avgusta su krenuli, prođoše septembar i oktobar, ode i više od pola novembra, malo su im tri meseca, a građani imaju teškoće, do skoro smo obilaznicom stizali do groblja, jadikuju ovi ljudi.

Podsećamo, u projektu rekonstrukcije Kosovske ulice od mosta na Sobinskoj reci, koja je krenula 15. avgusta, urađene su podzemne instalacije, fekalna i atmosferska kanalizacija, a na manjem delu su završeni i trotoari i od 18. novembra počelo je asfaltiranje dela ulice na dužini od 300 metara.  1. Ogledna 19/11/2022
  2. zox 19/11/2022
  3. Boban 20/11/2022
  4. Vranjska kasaba 20/11/2022
  5. Atlija Milorad 21/11/2022

  Ostavi komentar