ČUDO: Karađorđeva otvorena za SAOBRAĆAJ – Građani NAPOKON dobili ASFLATKarađorđeva ulica u Vranju je od utorka 27. septembra otvorena za saobraćaj, a asfaltiranje se privodi kraju, saznaje portal InfoVranjske.rs na licu mesta.

Najveći deo ove ulice je u sredu 28. septembra dobio i drugi, završni sloj asfalta, a do kraja ovog posla nedostaje drugi sloj asfalta na delu od raskrsnice sa ulicom Rade Končara do «Novogradnje», dužine oko 150 metara.Mehanizacija izvođača radova je u sredu ujutro bila postavljena u Karađorđevoj ulici, spremna da krene sa drugim slojem asfalta i završi posao započet pre skoro tri meseca, koji je naneo mnogo nevolja i muka stanovnicima ove ulice, vlasnicima lokala i radnji, ali i drugim Vranjancima.

Nestrpljivi vozači su sa svojim automobilima uveliko „zagazili“ u Karađorđevu ulicu ne obazirući se na neravnine u nezavršenom delu, jer su, kako kažu, „siti obilaženja ove ulice preko susednih saobraćajnica, Cara Dušana, Save Kovačevića, Bore Stankovića, Rade Končara i Vule Antića“.I onako „po srpski i južnjački“ ne mogu da izdrže i sa dosta prekora ne primete „da izvođač radova, , slične radove u glavnom gradu završava za 17 do 20 dana.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Vranjezguz 28/09/2022
    2. Bata Nidza 28/09/2022
    3. Ing.Filipovic 28/09/2022

    Ostavi komentar