Karađorđeva ulica ili kako odužiti posao: Kada će građani dobiti ASFLAT

Eko Taxi Vranje

Finalni pripremni radovi na asfaltiranju Karađorđeve ulice u Vranju za tri dana stigli su do prvog sloja asfalta na stotinak metara ove važne gradske ulice, saznaje portal InfoVranjske.rs na licu mesta u subotu 24. septembra ujutro.

Stanovnici ove ulice u centru grada, ali i drugi Vranjanci, primećuju „da se posao baš odužio“, ukazujući na sporo odvijanje radova, nestrpljivi da se Karađorđeva što pre vrati u normalno stanje i vreme pre početka rekonstrukcije kanalizacione mreže.Pogledajte, aktivna je samo jedna mašina, dok sve ostale stoje, miruju, a radnika nema, pa nije čudo što ćemo pričekati na asfaltiranje, primećuju prolaznici u jutarnjim satima u subotu.

Ulični prodavac, stalni „komentator“ portala, ima svoju „viziju“ na planu ocenjivanja dinamike radova na pripremi za asfaltiranje Karađorđeve ulice.

Prvog dana u sredu radilo se udarnički, to je bio manevar zbog lokalne javnosti i nezadovoljnih građana, već drugog dana kao da je naglo splasnuo početni entuzijazam, sve se vratilo na stari sistem „polako ćemo, lako ćemo“, a tako je bilo i u petak, slikovit je „komentator“.

Vlasnici lokala i radnji u Karađorđevoj sa velikim nestrpljenjem čekaju da asfalt konačno prekrije ulicu i normalizuje, između ostalog, i njihovo posrnulo poslovanje.

Nadajmo se da će ulica biti asfaltirana za koji dan, u protivnom, mislimo ako se oduži u nedogled, svi ćemo se naći u bankrotu, jer je promet ovde naglo pao od jula do danas, jadikuju vlasnici ovdašnjih brojnih radnji.    1. Tričko 25/09/2022
    2. Srećko 25/09/2022
    3. Vikiliks 25/09/2022

    Ostavi komentar