„Crno na belo“ i GPV: MAPICA nepotpuna bez PROMAŠAJA aktuelne vlastiKoalicija Pokret „Crno na belo“- Za pravednu Srbiju i Građanski pokret Vranje u saopštenju za medije poručuju gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću „da brojni kamenčići promašaja aktuelne vlasti nedostaju na mozaik mapici grada“.

Na mozaiku mapici nema „Geoksa“, „Spilita“, „Simke“, gde su vam ova preduzeća nestala sa mape Vranja i zašto ih nema, šta sa njihovim radnicima – pitaju „građani“ iz navedene koalicije.Koalicija upozorava „da na mapici grada nema ni zgrade vranjskih tužilaštava i Policijske uprave Vranje, institucija koje su svojim nečinjenjem doprineli bujanju organizovanog kriminala na svim nivoima na ovom prostoru, pa su kriminal i korupcija najpoznatiji vranjski „brendovi“.

Zašto gospodine gradonačelniče na mozaiku nema dečjeg vrtića u Raškoj i Asambairu, a nešto nismo primetili da je ugrađen i „kamenčić“ vrtića „Zvončica“ u Gornjoj Čaršiji – stoji u saopštenju Koalicije.Logo GPV-a

Koalicija pita prvog građanina Vranja „zašto na mapici grada nema nacionalnog stadiona za osam hiljada gledalaca, kud je nestao objekat obećan od strane predsednika Srbije i lidera SNS još 2018. godine“.

Zašto na mozaiku nema obilaznice oko industrijske zone, brojnih investitora koji su zaposeli Slobodnu zonu u Bunuševcu, izletište Ćošku takođe nismo primetili, kao ni vaš bazen gospodine gradonačelniče – piše u saopštenju.

Na kraju saopštenja, umesto novih pitanja stoji zaključak: „Mozaik mapica je nepotpuna bez promašaja aktuelne vlasti na čelu sa SNS i vama kao gradonačelnikom, ali lažna slika realne stvarnosti koju na svojim plećima itekako osećaju gotovo svi građani Vranja, izuzimajući sve vas koji ste se obogatili od kako ste na vlasti“!

NIV

SSP: Ne vređajte više građanima inteligenciju

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Darko 10/09/2021
  2. Vranjezguz 10/09/2021
  3. Čuvaj boze 10/09/2021
  4. Dace 10/09/2021
  5. Vutra 10/09/2021
  6. Sone 11/09/2021

  Ostavi komentar