Bahata direktorka CENTRA ZA SOCIJALNI RAD u TRGOVIŠTU: Polupala službeni auto pa otišla na zimovanje o trošku OPŠTINE?Direktorka Centra za socijalni rad u Trgovištu Milena Kostić Nedeljković nedavno je kako saznje portal InfoVranjske.rs iz više izvora slupala službeni auto, a onda iskoristila sve provinscijske veze kako bi se slučaj prikrio.

Dugo skrivana javna tajna o saobraćajnoj nezgodi, zarad zaštite direktorke polako je počela da se prepričava Trgovištem.Inače direktorka kao supruga bivšeg zamenika komandira PS Trgovište koji je zbog svojih mahinacija otpušten iz policije uživa veliku zaštitu, kao i zaštitu njenog svekra koji je visoki funkcioner SNS-a ,trenutno izvršni direktor Komunalnog preduzeća.

Naime, pre nešto više od mesec dana, tačnije 1. Februara na putu drugog A reda desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovala direktorka centra za socijalni rad u Trgovištu upravljajući službenim vozilom marke fiat 500L.Kako navode meštani koji su nakon mesec dana progovorili, vozilo koje je verovatno usled neprilagodjene brzine sletelo sa puta je službeno vozilo, a kada su meštani pritrčali u pomoć za volanom zatekli samu uplašenu direktorku.

Na vozilu je načinjena veća materijalna šteta, pa se zbog toga u nekom trenutku pojavio i suprug direktorke, bivši policajac kako bi pomogao.

Direktorka nema putni nalog za službeno putovanje pa je iz tog razloga organizovana hitna akcija sklanjanja vozila u obližnju garažu na periferiji Trgovišta tačnije u naselju Vodeničište.

Zbog toga ceo slučaj nije prijavljen policiji, a direktorka i suprug su potegli sve veze kako bi sve ovo zataškali. Vozilo je nakon toga osposobljeno u pomenutoj garaži i odveženo u Vranju na servis i procenu štete u Dunav osiguranju.

Kolika je veličina bahatosti jednog rukovodioca govore i saznanja da je direktorka sa suprugom i decom samo nedelju dana pre toga istim vozilom išla na odmor na Kopaoniku i to o trošku samog Centra za Socijalni rad.

Ona je sebe i svoju zaposlenu prijavila na seminaru na Kopaoniku, ali je umesto nje povela supruga i decu.

Ceo sličaj je došo do predsednice opštine Miljane Zlatković koja je na to saznanje burno reagovala pa je lično obavestila direktorku da taj seminar (zimovanje) plati iz svog dzepa i da opština nema namere da to pokriva.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Mirko 11/03/2022
  2. Da 11/03/2022
  3. Suzana 12/03/2022
  4. Zverki 12/03/2022
  5. Zuca 12/03/2022
  6. Vr 12/03/2022

  Ostavi komentar