Afera „Falsifikat“: Gradska UPRAVA odbila ŽALBU Mirjane MLADENOVIĆ

Eko Taxi Vranje

Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, posle skoro tri meseca odgovorio je na zahtev za pristup informacijama od javnog značaja Dragani Cvetković, ćerki Čedomira Cvetkovića iz Vranjske Banje, za čiji se potpis smatra da je falsifikovan na zapisniku o saslušanju suseda Gradske uprave, navodeći „da je službenici Mirjani Mladenović izrečena disciplinska mera za povredu radne obaveze“.

Odgovor gradonačelnika prenosimo u celini i bez izmena.Dragani Cvetković, povodom zahteva za pristup informacijama od javnog značaja broj 037-49, koji ste uputili gradonačelniku, a na osnovu prikupljenih podataka od nadležnih rukovodilaca, obaveštavam vas da je u Gradskoj upravi sproveden disciplinski postupak.

Utvrđena je povreda radne obaveze od strane Mirjane Mladenović i izrečena je disciplinska mera, na rešenje disciplinske komisije ona je uložila žalbu koja je odbijena kao neosnovana, čime je potvrđeno rešenje prvostepenog organa, piše u odgovoru gradonačelnika Vranja Dragani Cvetković.

Cvetkovićeva je krajem maja ove godine uputila zahtev za pristup informacijama od javnog značaja, odgovor je sačinjen drugog septembra i za nekoliko dana dostavljen tražiocu.

Odgovor ne sadrži koja je disciplinska mera doneta u rešenju prvostepene disciplinske komisije, a jedino zbunjuje i izaziva podozrivu radoznalost o kakvoj se meri radi, budući da je Mladenovićeva nastavila da radi na Odeljenju za urbanizam, imovinsko-pravne i komunalno-stambene poslove Grada Vranja.

Podsećamo, Mirjana Mladenović je bila uhapšena petog septembra i privedena je Višem javnom tužilaštvu u Nišu, Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije.

NIV  1. Лидија 13/09/2022
  2. Kole 13/09/2022
  3. Paparazzo 13/09/2022
  4. Donje Vranje 13/09/2022
  5. Donje Vranje 14/09/2022
  6. Stanojko 18/09/2022

  Ostavi komentar