„A od KUMA – TELEVIZOR“: Grad za TV stanice IZDVOJIO 17.100.000 DINARAGradsko veće grada Vranja na čelu sa Slobodanom Milenkovićem objavilo je da je nakon završene 131. sedniće Veća donelo odluku da „podeli“ 25 miliona dinara za finansiranja medijskih projekata.

Najveći dobitnici ovogodišnje podele ponovo su RTV Vranje i televizija Vranjska Plus, koji su dobili najveći deo kolača, ali kao što jednom reče zamenica gradonačelnika „Televizija je skupa igračka“ pa je shodno tome i ova odluka očekivana.RTV Vranje za projekat „Grad koji ima dušu“ dobiće 8.000.000 dinara, dok će TV Bujanovac za projekat „Vranje kroz objektiv“ dobiti 600.000 dinara. Televizija Vranjska plus DOO, dobiće 8.500.000 dinara za projekat „Ostajte ovde za bolje Vranje“.

Najveće iznenađenje ove „podele“ para predstavlja Kopernikus iz Beograda koji je za projekat „Priče iz Vranja“ dobio pola miliona dinara.Od radio stanica u Vranju najveći iznos odvojen je za Radio Vranje kroz projekat „Sećanje“. Radio Vranje ovom prilikom za „Sećanja“ dobio je 2.000.000 dinara. OK Radio DOO Vranje za projekat „Medijsko ogledalo“ dobio je 700.000 dinara.

Na kraju, zaključak nakon podele medijskih para se sam po sebi nameće, sve je izvesno u predvidivoj neizvesnosti!

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar