Grad raspisao konkurs za medije: NEIZVESNOST u kojoj je sve izvesnoGradsko veće Vranja raspisalo je konkurs za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja, objavljeno je na sajtu Grada Vranja u sredu 25. januara.

Grad je za ovu namenu opredelio sredstva u iznosu od 25 miliona dinara.Podela medijskih para od dolaska SNS na tron lokalne samouprave u Vranju je bila jasna i kategorična, novac za medije iz gradskog budžeta dobijaju samo poslušne medijske kuće čija je uređivačka politika u interesu gradske vlasti i vladajuće stranke.

Nezavisni mediji i njihovo objektivno i kritički nastrojeno bavljenje novinarstvom, kao i interesi lokalne javnosti i građana da budu obavešteni o svim društvenim anomalijama na lokalu, bez obzira što se gradska kasa puni iz izvora građana i privrede, nikada nisu predstavljali jedino i najvažnije merilo za dodelu novca namenjenog medijskim kućama koje pišu i izveštavaju o Vranju.A to u vranjskoj SNS praksi bukvalno donosi poruku da nema budžetskog novca za one medije koji nisu deo propagandne mašinerije aktuelne vlasti i u funkciji prikrivanja najkrupnijih propusta i kriminalnih radnji lokalnih vlastodržaca.

Baš zato se podela medijskih para u Vranju odrađuje po principu koji je vladajući u totalitarnim društvima, KO NIJE SA NAMA, TAJ JE PROTIV NAS!

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar