Stižu pojačanja

Eko Taxi Vranje

Oslonac na iskusne igrače, Dinamo je prošlost

Oslonac na iskusne igračeNakon tri dana napornih priprema na Besnoj kobili, fudbaleri Gradskog fudbalskog kluba Dinamo odigrali su prvu kontrolnu utakmicu u Bujanovcu, protiv domaćeg zonaša BSK, nerešeno 0:0. Cilj trenera Siniše Stančića bio je da isproba trenutne snage kako bi se upoznao sa igračima i uvideo na kog sve može da računa.Šansu su dobili svi fudbaleri, osim iskusnih Dejana Osmanovića, Nenada Trajkovića i golmana Gorana Ristića, koji nisu ni doputovali u Bujanovac. Bilo je i novajlija, trojice pristiglih iz Leskovca i Vlasotinca, koji ovog puta nisu odskakali od prosečnosti.

Od mladih igrača nametnuli su se kadet Ljubiša Demić i provereni dvadsetogodišnji polušpic Petar Veličković.

U Dinamu očekuju dolazak još nekolicine proverenenih iskusnih fudbalera. Prvi je stigao napadač Saša Stojanović Kerča (35), koji se priključio timu i otišao na pripreme na Besnu kobilu.

Očekuje se dolazak jedog golmana iz novobeogradske Bežanije i napadača Milana Djorđevića. Milan Djorđević je provereni igrač, koji igra iza špica i ima precizan i snažan šut. Izuzetno je opasan u napadu, jer zna da osteti prostor i postavi se u izglednoj šansi. Igrao je za Slogu iuz Kraljeva, Sinđelić iz Niša, Radnik iz Surdulice, a pre dolaska u Dinamo bio je godinu dana interenacionalac na Bahreinima – kaže naš sagovornik blizak predsedniku kluba Draganu Popoviću.

Ekipa Dinama se nakon šestodnevnih priprema vratila sa Besne Kobile i počela da trenira na Gradskom stadionu.

 

Dinamo je prošlostFUDBAL: NENAD JOVANOVIĆ, NAJBOLjI VEZNI U PČINjSKOJ LIGI

Kene blista u Anđelima

Nenad Jovanović Kene (26), igrač sredine terena od jesenas blista u redovima Nebeskih Anđela, najpopularnijeg kluba Pčinjske okružne lige koga sačinjavaju vojnici i starešine koji rade u Garnizonu vojske u Vranju.

Jovanović je prezadovoljan statusom u svojoj ekipi.

– Odlično sam se snašao, mada sam jedno vreme kuburio sa povredom koju sam uspešno sanirao. Nije mi bilo teško da se uklopim jer u ekipi su moji bivši saigrači, poput Ivice Trajkovića Tacija, Marjana Stanimirovića Makija, Dejana Stajića Soseta, Dragana Trajkovića Gačeta, Igora Aleksova i drugih – kaže Jovanović.

Jovanović je izuzetan znalac sa loptom, ponikao je u OFK Soko, bio kapiten u mlađim selekcijama, a istakao se u FK Dinamo, gde je igrao u Srpskoj i Prvoj ligi.

– Dinamo je prošlost, u Anđelima sam prezadovoljan i ne padaju mi teško obaveze, da radim posao u vojsci jer ga volim i da nakon toga treniram i igram fudbal koji zauzima značajno mesto u mom životu – iskren je Jovanović.  • Ostavi komentar