Stižu pojačanja



Oslonac na iskusne igrače, Dinamo je prošlost

Oslonac na iskusne igračeNakon tri dana napornih priprema na Besnoj kobili, fudbaleri Gradskog fudbalskog kluba Dinamo odigrali su prvu kontrolnu utakmicu u Bujanovcu, protiv domaćeg zonaša BSK, nerešeno 0:0. Cilj trenera Siniše Stančića bio je da isproba trenutne snage kako bi se upoznao sa igračima i uvideo na kog sve može da računa.



Šansu su dobili svi fudbaleri, osim iskusnih Dejana Osmanovića, Nenada Trajkovića i golmana Gorana Ristića, koji nisu ni doputovali u Bujanovac. Bilo je i novajlija, trojice pristiglih iz Leskovca i Vlasotinca, koji ovog puta nisu odskakali od prosečnosti.

Od mladih igrača nametnuli su se kadet Ljubiša Demić i provereni dvadsetogodišnji polušpic Petar Veličković.



U Dinamu očekuju dolazak još nekolicine proverenenih iskusnih fudbalera. Prvi je stigao napadač Saša Stojanović Kerča (35), koji se priključio timu i otišao na pripreme na Besnu kobilu.

Očekuje se dolazak jedog golmana iz novobeogradske Bežanije i napadača Milana Djorđevića. Milan Djorđević je provereni igrač, koji igra iza špica i ima precizan i snažan šut. Izuzetno je opasan u napadu, jer zna da osteti prostor i postavi se u izglednoj šansi. Igrao je za Slogu iuz Kraljeva, Sinđelić iz Niša, Radnik iz Surdulice, a pre dolaska u Dinamo bio je godinu dana interenacionalac na Bahreinima – kaže naš sagovornik blizak predsedniku kluba Draganu Popoviću.

Ekipa Dinama se nakon šestodnevnih priprema vratila sa Besne Kobile i počela da trenira na Gradskom stadionu.

 

Dinamo je prošlostFUDBAL: NENAD JOVANOVIĆ, NAJBOLjI VEZNI U PČINjSKOJ LIGI

Kene blista u Anđelima

Nenad Jovanović Kene (26), igrač sredine terena od jesenas blista u redovima Nebeskih Anđela, najpopularnijeg kluba Pčinjske okružne lige koga sačinjavaju vojnici i starešine koji rade u Garnizonu vojske u Vranju.

Jovanović je prezadovoljan statusom u svojoj ekipi.

– Odlično sam se snašao, mada sam jedno vreme kuburio sa povredom koju sam uspešno sanirao. Nije mi bilo teško da se uklopim jer u ekipi su moji bivši saigrači, poput Ivice Trajkovića Tacija, Marjana Stanimirovića Makija, Dejana Stajića Soseta, Dragana Trajkovića Gačeta, Igora Aleksova i drugih – kaže Jovanović.

Jovanović je izuzetan znalac sa loptom, ponikao je u OFK Soko, bio kapiten u mlađim selekcijama, a istakao se u FK Dinamo, gde je igrao u Srpskoj i Prvoj ligi.

– Dinamo je prošlost, u Anđelima sam prezadovoljan i ne padaju mi teško obaveze, da radim posao u vojsci jer ga volim i da nakon toga treniram i igram fudbal koji zauzima značajno mesto u mom životu – iskren je Jovanović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



  • Ostavi komentar