ZZJZ povodom smrti dr Tasića: Sećaćemo ga se sa velikim poštovanjemZavod za javno zdravlje oglasio se povodom iznenadne smrti doktora Gorana Tasića. Saopštenje Zavoda prenosimo u celosti.

Kolektiv Zavoda za javno zdravlje Vranje se sa velikim bolom i žalošću, u ime svih zaposlenih u našoj zdravstvenoj ustanovi, u ime porodice, svih prijatelja, kolega i čitave stručne javnosti, oprašta od našeg voljenog dr Gorana Tasića i izjavljuje saučešće porodici, kolegama i prijateljima dr Gorana Tasića.Dr Goran Tasić, specijalista higijene Zavoda za javno zdravlje Vranje, iznenada je preminuo dana 16.04.2024.godine. Rođen je u Vranju 10.02.1961.godine.

Osnovnu i srednju školu završio je u Vranju. Medicinski fakultet Univerziteta u Nišu upisao je 1981. godine i na istom diplomirao 1987. godine. Godine 1994. završio je specijalističke studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu i stekao zvanje specijaliste higijene.Radni odnos u Zavodu za javno zdravlje Vranje zasnovao je 1991. godine, gde je kao lekar specijalista higijene Centra za higijenu i humanu ekologiju radio do smrti.

Bio je član Sindikata lekara i farmaceuta Srbije.

Sećaćemo ga se sa velikim poštovanjem i pamtiti kao vedrog i dragog kolegu.

Saopštenje je potpisao kolektiv Zavoda za javno zdravlje.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar