Zona: Teški mečevi za Banju i „Anđele“Fudbalere Vranjske Banje i Nebeskih anđela u prvom kolu novog šampionata Zone „Jug“ očekuju dve teške utakmice iako su oba kluba domaćini na startu nove prvenstvene trke za bodove.

Vranjska Banja dočekuje na stadionu kraj železničke pruge ekipu Jablanice iz Medveđe, koja je u prošlom šampionatu bila u gornjem delu tabele, a i sada važi za jedan od najboljih timova u Zoni „Jug“.Trener Banjčana Predrag Ristić poručuje „da njegov tim očekuje težak meč sa gostima iz Medveđe koji su solidan tim, dok Banji nedostaje iskustva, pa je rezultat neizvestan“.

Svesni smo da nas očekuje teška utakmica na našem stadionu, pa moji fudbaleri moraju da pruže maksimum zalaganja kako bi ostvarili povoljan rezultat – rekao je Ristić, koji u meču sa Jablanicom može da računa na sve igrače sa kojima raspolaže.

Utakmica između Vranjske Banje i Jablanice igra se u subotu 21. avgusta i počinje u 17 sati.

Banjčani na treningu FOTO Info Vranjske

Tim Vojske Srbije, Garnizona Vranje, Nebeski anđeli dočekuju ekipu Plantaže iz Donje Stopanje kod Leskovca, novajliju u Zoni „Jug“.

Trener „Anđela“ Branimir Stošić upozorava „da je Plantaža težak rival njegovom timu“.

U Plantaži igraju fudbaleri sa srpskoligaškim i čak prvoligaškim iskustvom, pojačali su se ovog leta i odlično su organizovan klub, pa nas očekuje težak meč sa neizvesnim ishodom – realan je Stošić.

Strateg Nebeskih anđela na raspolaganju ima igrače iz prošlog šampionata i otvoreno kaže „da je ambicija tima Vojske Srbije da i dalje igra u Zoni „Jug“.

Utakmica između Nebeskih anđela i Plantaže igra se u subotu 21. avgusta na stadionu Baze „Jug“ kod Bujanovca i počinje u 17 sati.

NIV  • Ostavi komentar