Zona: Morava jedini favorit

Eko Taxi Vranje

U 12. kolu Zone «Jug» Morava iz Vladičinog Hana jedini je favorit na meču sa Topličaninom iz Prokuplja, dok ostale zonaše čekaju teške i neizvesne utakmice.

Morava je na svom «Kunjaku» domaćin Topličaninu, Hančani su treći na tabeli Zone «Jug» sa 21 bodom, Prokupčani su na osmom mestu sa 14 bodova, pa je domaćin favorit za osvajanje bodova i ostanak u trci za titulu prvaka.Utakmica između Morave i Topličanina na programu je u subotu 30. oktobra na stadionu «Kunjak» u Vladičinom hanu i počinje u 13,30 sati.

Tim Vojske Srbije Nebeski anđeli domaćin je ekipi Svetlosti iz Badnjevca kod Žitorađe, «Anđeli» su na 12. poziciji na tabeli sa devet bodova, gosti su lideri na tabeli sa 22 boda, pa je ovaj susret težak za «vojnike», jer su Badnjevčani apsolutni favoriti.

Utakmica između Nebeskih anđela i Svetlosti igra se u subotu 30. oktobra na stadionu u Bazi «Jug» kod Bujanovca sa početkom u 13,30 sati.

Ilustracija FOTO promo

I Trnovcu kao domaćinu neće biti lako na meču sa Žitorađom, Trnovčani su na devetom mestu na tabeli sa 13 bodova, gosti su peti sa 14 bodova, pa su šanse za pobedu gotovo podjednake.

Susret između Trnovca i Žitorađe zakazan je za nedelju 31. oktobra i počinje u 13,30 sati.

Alakince gostuje u Gornjoj Stopanji kod Leskovca domaćem Jedinstvu, drugoplasiranom timu na tabeli Zone «Jug» sa 21 bodom, dok su Alakinčani na 13. mestu sa pet bodova, pa su autsajderi na ovom susretu.

Meč između Jedinstva i Alakinca igra se u nedelju 31. oktobra na stadionu u Gornjoj Stopanji i počinje u 13,30 sati.

Vranjska Banja je domaćin Moravcu Orionu iz Mrštana, i Banjčani i gosti su na začelju tabele, pa je predstojeći susret prilika da se popravi bodovni saldo i položaj na tabeli.

Utakmica između Vranjske Banje i Moravca Oriona igra se u nedelju 31. oktobra na stadionu kraj železničke pruge i počinje u 13,30 sati.

NIV  • Ostavi komentar