Zona “Jug“: Zonaši Pčinjskog okruga kao bosi po trnjuU utakmicama osmog kola Zone «Jug» klubovi sa područja Pčinjskog okruga prošli su kao bosi po trnju, izuzimajući tim Vojske Srbije  Nebeske anđele i Moravu iz Vladičinog Hana.

Nebeski anđeli su na svom stadionu u Bazi „Jug“ kod Bujanovca savladali Žitorađu minimalnim rezultatom 1:0, šesti su na tebeli Zone „Jug“ sa 13 bodova, a u narednom devetom kolu u Medveđi igraju sa domaćom Jablanicom.Hanska Morava je u Lebanu na meču sa domaćim Radanom igrala nerešeno 1:1, sa 14 osvojenih bodova je na visokom četvrtom mestu na tabeli, a u narednom devetom kolu domaćin je na svom «Kunjaku» ekipi Svetlosti iz Badnjevca kod Žitorađe.

Ostala tri kluba Zone «Jug» iz Pčinjskog okruga zabeležili su poraze, najveće iznenađenje priredio je Trnovac na svom terenu, izgubivši od Plantaže iz Donje Stopanje sa 1:3, sada je na 12. poziciji na tabeli sa devet bodova, a u narednom devetom kolu gostuje Kosanici u Kuršumliji.Gracko je u Kuršumliji ubedljivo lsavilo protiv Lugine iz Preševa sa 4:0, Preševljani su na poslednjem, 16. mestu na tabeli sa četiri boda, a u narednom devetom kolu dočekuju Slogu iz Leskovca.

Alakince je u Leskovcu doživelo poraz od domaće Sloge rezultatom 1:2, Alakinčani su na pretposlednjem, 15. mestu sa sedam bodova, a u narednom devetom kolu domaćini su Radanu iz Lebana.

Posle osam odigranih kola u Zoni «Jug», tri kluba iz Pčinjskog okruga, Lugina, Alakince i Trnovac, nalaze se u zoni ispadanja, nebeski anđeli na šestoj i hanska Morava na četvrtoj poziciji su solidno plasirani i ne moraju da strahuju za svoj opstanak u ovom rangu takmičenja.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Jelasnica 05/10/2022

    Ostavi komentar