Zona Jug: Vranjski zonaši kao bosi po trnju

Eko Taxi Vranje

Klubovi sa područja Pčinjskog okruga, članovi Zone „Jug“, u drugom kolu šampionata nisu zabeležili nijednu pobedu, doživeli su tri poraza i postigli dva nerešena rezultata.Tim Vojske Srbije Nebeski anđeli poraženi su u Medveđi od domaće Jablanice rezultatom 1:0, pa su pali na 11. mesto na tabeli sa jednim osvojenim bodom.

U narednom trećem kolu „Anđeli“ dočekuju ekipu Radana i to im je prilika da poprave bodovni saldo i položaj na tabeli Zone „Jug“.

Trnovac je izgubio susret od tima Plantaže u Donjoj Stopanji kod Leskovca rezultatom 2:1 i na sedmoj je poziciji na tabeli sa tri boda.

U narednom trećem kolu Trnovčani dočekuju solidnu ekipu Jablanice iz Medveđe i neće im bili lako bez obzira na prednosti domaćeg terena.

Poraz je doživela i Vranjska Banja u Lebanu od domaćeg Radana rezultatom 2:0 i na tabeli Zone „Jug“ zauzima 14. mesto bez bodova.

U narednom trećem kolu Banjčane čeka težak meč sa ekipom Puste Reke iz Bojnika na stadionu kraj železničke pruge.

Morava iz Vladičinog Hana je na gostovanju u Čekminu osvojila bod, jer je utakmica sa domaćim istoimenim timom okončana nerešenim rezultatom 1:1, pa su Hančani sa četiri osvojena boda na petom mestu na tabeli.

U narednom trećem kolu Morava dočekuje odličan tim Plantaže iz Donje Stopanje i to će predstavljati najveće iskušenje za Hančane.

Alakince je takođe osvojilo bod na gostovanju u Mrštanu, gde je sa domaćim Moravcem Orionom igralo nerešeno 3:3, pa su Alakinčani deveti na tabeli sa dva osvojena boda.

U narednom trećem kolu Alakince dočekuje tim Poleta 1980 sa Kosova i Metohije i imaće dobru priliku da poprave bodovni saldo i krenu ka sredini tabele Zone „Jug“.  • Ostavi komentar