Zona „Jug“: U derbiju Pčinjskog okruga Morava bolja od „ANĐELA“U 17. kolu Zone „Jug“ u derbiju Pčinjskog okruga Morava je u Vladičinom Hanu pobedila Nebeske anđele, tim Vojske Srbije, sa 1:0, poluvreme 0:0.

Hančani su zahvaljujući osvajnju tri boda na meču sa „anđelima“ preskočili Nebeske anđele na tabeli, trenutno su na četvrtom mestu sa 32 boda, a u narednom 18. kolu gostuju u Bojniku Pustoj Reci, ekipi na osmoj poziciji na tabeli sa 25 bodova.Nebeski anđeli su sa trećeg pali na peto mesto na tabeli sa istim brojem bodova kao i Morava, a u narednom 18. kolu u Bazi „Jug“ kod Bujanovca dočekuju ekipu Alakinca, pretposlednju na tabeli na 15. mestu sa devet bodova.

Alakinčani su u 17. kolu na svom terenu igrali nerešeno, 0:0, sa ekipom Jablanice iz Medveđe, pa su i dalje u opasnoj zoni ispadanja na tabeli Zone «Jug».Sloga je u Leskovcu savladala Trnovac sa 3:0, pa su Trnovčani takođe u zoni ispadanja, na 14. poziciji sa 13 bodova, a u narednom 18. kolu domaćini su Radanu iz Lebana, ekipi koja zauzima 11. mesto na tabeli sa 12 bodova.

Lugina je u Preševu remizirala sa liderom na tabeli Žitorađom, rezultat je bio 2:2, i dalje je na poslednjem 16. mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova, a u narednom 18. kolu gostuje u Medveđi gde će odmeriti snage sa domaćom Jablanicom, koja je na 12. poziciji na tabeli sa 18 bodova.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar