Zona „Jug“: Ternoci i Lugina otpisani, Alakince na minimumuTernoci iz Velikog Trnovca i Lugina iz Preševa posle odigranog 27. kola Zone „Jug“ sigurno ispadaju iz ovog ranga i sele se u Okružnu ligu Pčinjskog okruga, najniži fudbalski rang.

Alakince je treći kandidat za ispadanje iz zonaškog društva, ali i sa minimalnim šansama da se u još jednoj sezoni takmiči u četvrtom fudbalskom rangu i izbegne učešće u „beton“ ligi na okružnom nivou.Ternoci je istupio iz takmičenja zbog poznatih okolnosti na meču sa Moravom u Vladičinom Hanu i na tabeli Zone „Jug“ na sajtu FS RIS zauzima poslednju poziciju bez osvojenih bodova.

Lugina je u Preševu poražena od Alakinca rezultatom 4:2 i sa 11 bodova drži 15. poziciju na tabeli koja vodi u najniži rang, pa meč Preševljana u narednom 28. kolu sa ekipom Svetlosti u Badnjevcu nema takmičarski značaj.Alakince je posle pobede u Preševu i dalje u zoni ispadanja, na 14. mestu sa 18 bodova i sa malim izgledima da popravi svoju situaciju na tabeli, budući da u narednom 28. kolu igra sa Jedinstvom u Gornjoj Stopanji, timom koji je deseti na tabeli sa 32 osvojena boda.

Čast fudbala Pčinjskog okruga u Zoni „Jug“ spasavaju Morava iz Vladičinog Hana i tim Vosjke Srbije Nebeski anđeli, Hančani su treći na tabeli sa 49 bodova posle pobede u Gornjoj Stopanji nad timom Jedinstva sa 3:2, a u narednom 28. kolu igraju na svom „Kunjaku“ protiv Plantaže iz Donje Stopanje, koja je sedma na tabeli Zone „Jug“ sa 39 bodova.

Nebeski anđeli su peti na tabeli sa 42 boda, u 27. kolu nisu igrali sa ekipom FK Ternoci, a u 28. kolu gostuju u Vinarcu gde će igrati protiv domaće Mladosti, šestoplasiranim timom sa 39 bodova.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar