Zona JUG: Popravni za zonaše s jugaPeto kolo Zone «Jug» ovog vikenda prilika je za zonaše iz Pčinjskog okruga da poprave bodovni saldo i položaj na tabeli, budući da svi osim Vranjske Banje imaju ulogu domaćina.

Alakince dočekuje Plantažu iz Donje Stopanje kod Leskovca, Alakinčani su na osmom mestu na tabeli sa pet bodova, a gosti su na 11. poziciji sa četiri boda.Utakmica između Alakinca i Plantaže igra se u nedelju 19. septembra u 16 sati.

U Vladičinom Hanu na programu je derbi Zone «Jug», domaća Morava, peta na tabeli sa sedam bodova, dočekuje Radan iz Lebana, tim koji zauzima drugu poziciju na tabeli Zone «Jug» sa 10 bodova.Susret između Morave i Radana igra se na stadionu «Kunjak» u Vladičinom Hanu u subotu 18. septembra i počinje u 16 sati.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Trnovac na svom terenu igra derbi Pčinjskog okruga protiv Vranjske Banje, Trnovčani su na 10. mestu na tabeli sa četiri boda, dok su Banjčani na 15. poziciji bez bodova.

Meč između Trnovca i Vranjske Banje igra se u nedelju 19. septembra u 16 sati.

Tim Vojske Srbije, Garnizona Vranje, domaćin je ekipi Puste Reke iz Bojnika, «Anđeli» su na sedmoj poziciji sa pet bodova, a Bojničani na 12. mestu sa četiri boda.

Utakmica između Nebeskih anđela i Puste Reke igra se u subotu 18. septembra na stadionu u Bazi «Jug» kod Bujanovca i počinje u 16 sati.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar