ZONA JUG: Polovični rezultati klubova iz Pčinjskog okruga

Eko Taxi Vranje

Klubovi Zone „Jug“ iz Pčinjskog okruga na startu prolećne polusezone u 16. kolu šampionata postigli su polovične rezultate, dve pobede, isto toliko poraza i jedan remi.

Nebeski anđeli su u Bazi „Jug“ kod Bujanovca savladali radn iz Lebana sa 3:1 i tako zadržali visoko treće mesto na tabeli sa 32 osvojena boda.U narednom 17. kolu, „Anđeli“ gostuju u Vladičinom Hanu gde će sa domaćom Moravom odigrati derbi Pčinjskog okruga.

Morava je u Medveđi igrala bez golova sa domaćom Jablanicom, pa je zadržala solidno peto mesto na tabeli sa 29 bodova, a u narednom kolu domaćin je Nebeskim anđelima.

Trnovac je kao domaćin pobedio Gracko sa Kosova i Metohije rezultatom 3:1, na tabeli zauzima 14. poziciju sa 13 bodova, a u narednom 17. kolu gostuje u Leskovcu domaćoj Slogi, ekipi koja je na četvrtom mestu na tabeli sa 30 bodova.

Žitorađa je kao domaćin slavila na meču sa ekipom Alakinca sa 1:0, Alakinčani su na pretposlednjem 15. mestu na tabeli sa osam bodova, a u narednom klu domaćini su Jablanici iz Medveđe, timu koji je na 12. poziciji na tabeli sa 17 bodova.

Lugina iz Preševa je izgubila susret  sa Kosanicom u Kuršumliji rezultatom 0:4, poslednja je na tabeli sa šest bodova, a u narednom 17. kolu domaćin je Žitorađi, lideru na tabeli sa 39 bodova.

Napominjemo, Zona „Jug“ je pretposlednji rang u srpskom fudbalu, pa su sve ekipe sa područja Pčinjskog okruga u rangu višem u odnosu na klubove sa teritorije Grada Vranja.  • Ostavi komentar