Zona «Jug»: Polovični rezultati južnjaka

Eko Taxi Vranje

Klubovi sa područja Pčinjskog okruga, članovi Zone «Jug», u prvom kolu novog šampionata postigli su polovičan uspeh.

Pobede nad slabijim rivalima ostvarili su Trnovac i Morava, Nebeski anđeli su na svom terenu igrali nerešeno, dok je Vranjska Banja kao domaćin izgubila na startu nove prvenstvene trke za bodove.Morava je u Vladičinom Hanu lako i ubedljivo savladala slabu ekipu Poleta 1980 sa Kosova sa 9:1, poluvreme 4:1.

Ilustracija Info Vranjske

Gosti su u Vladičin Han došli sa 11 igrača i na «Kunjaku» su doživeli pravi brodolom, raspoloženi fudbaleri Morave izrešetali su njihovu mrežu, a najviše golova postigao je M. Stanković u 10, 27, 74. i 76. minutu, a u strelce su se upisali i L. Kitanović u 24, Miladinović u 36, N. Stošić u 49, Stoiljković u 62. i V. Kitanović u 84. minutu, dok je jedini gol za goste dao Aksić u 29. minutu.

U narednom drugom kolu hanska Morava gostuje ekipi Čekmina u istoimenom leskovačkom selu.

Nebeski anđeli su uspeli da osvoje samo bod na stadionu u Bazi «Jug» kod Bujanovca sa ekipom Plantaže iz Donje Stopanje, konačan ishod bio je 2:2, poluvreme 2:0.

«Anđeli» su poveli sa 2:0 golovima Stojkovića u 17. minutu iz jedanaesterca i Petrovića u 25, ali su solidni gosti u drugom poluvremenu realizovali dve prilike preko Stankovića u 48. i Stojkovića u 73. i osvojili bod.

Nebeski anđeli u narednom drugom kolu gostuju u Medveđi gde se sastaju sa ekipom Jablanice.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Vranjska Banja je poražena na svom stadionu kraj železničke pruge sa 0:1, poluvreme 0:1, a jedini gol iz problematičnog jedanaesterca postigao je Rajčević u 45. minutu.

U narednom drugom kolu Banjčani gostuju ekipi Radana u Lebanu.

Trnovac je u Zoni «Jug» debitovao pobedom kao domaćin u susretu sa Čekminom, rezultatom 3:1, a u narednom drugom kolu igra protiv Plantaže u Donjoj Stopanji kod Leskovca.

Meč između Alakinca i Svetlosti iz Badnjevca igra se u sredu 25. avgusta u 17 sati.

NIV  • Ostavi komentar