Zona „Jug“: Mršava žetva „južne pruge“

Eko Taxi Vranje

Deveto kolo Zone „Jug“ bilo je jedno od najneuspešnijih za klubove sa područja Pčinjskog okruga, jer su tri tima poražena, od toga dva na svom terenu, Alakince, Lugina i Trnovac, hanska Morava je kod kuće igrala nerešeno, a tim Vojske Srbije Nebeski anđeli su osvojili bod u Medveđi.

Alakince je na svom terenu poraženo od Radana iz Lebana sa 0:2, zadržalo se na pretposlednjem, 15. mestu sa sedam bodova, a u narednom 10. kolu igra u Vladičinom Hanu protiv domaće Morave.Lugina je takođe poražena u svom Preševu od Sloge iz Leskovca, rezultatom 1:2, i dalje je na poslednjoj, 16. poziciji sa svega četiri osvojena boda, a u 10. kolu gost je Radana u Lebanu.

Trnovac je doživeo poraz na gostovanju u Kuršumliji, gde su izgubili od domaće Kosanice sa 2:3, zadržali su se na 12. mest sa devet bodova, a u narednom 10. kolu opet su domaćini ekipi Žitorađe.

Morava je na svom «Kunjaku» prepustila bod ekipi Svetlosti iz Badnjevca u susretu bez golova, na petoj je poziciji na tabeli Zone «Jug» sa 15 bodova, a u narednom 10. kolu dočekuje komšije iz Alakinca.

Nebeski anđeli su osvojili bod protiv Jablanice na gostovanju u Medveđi, rezultat je bio 1:1, a u 10. kolu na stadionu u Bazi «Jug» kod Bujanovca dočekuju Svetlost iz Badnjevca kod Žitorađe.

NIV  • Ostavi komentar