Zona „Jug“: Morava grabi ka vrhuFudbaleri Morave iz Vladičinog Hana u sedmom kolu Zone „Jug“ u derbiju Pčinjskog orkuga savladali su na svom „Kunjaku“ Nebeske anđele sa 1:0, poluvreme 1:0.

Gol odluke postigao je D. Ivanović u 43. minutu, pa su Hančani u prodoru ka vrhu tabele stigli na treću poziciju sa 16 osvojenih bodova, tri manje u odnosu na lidera Zone „Jug“, Jedinstvo iz Gornje Stopanje, dok su „Anđeli“ na 10. mestu sa šest bodova.U narednom 8. kolu Morava je gost Trnovca, a Nebeski anđeli su domaćini vodećoj ekipi Jedinstvu iz Gornje Stopanje.

Trnovac je na svom terenu igrao sa Pustom Rekom iz Bojnika nerešeno 1:1, pa na tabeli zauzima osmo mesto sa devet bodova, a u narednom osmom kolu dočekuje ekipu hanske Morave.Zona Jug FOTO Info Vranjske

U Gornjoj Stopanji domaće Jedinstvo je savladalo ekipu Vranjske Banje sa 2:1 u igri u kojoj Banjčani i pored minimalnog poraza nisu razočarali.

Banjčani su na 15. mestu na tabeli bez bodova, a u narednom osmom kolu na stadionu kraj železničke pruge dočekuju tim Alakinca.

Alakince je na svom terenu poraženo od Radana iz Lebana sa 4:1, pa je posle ovog porazana 11. mestu sa šest osvojenih bodova.

Naredno osmo kolo pbeležiće dva derbija Pčinjskog okruga, mečevi između Trnovca i Morave i Vranjske Banje i Alakinca.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar