Zona Jug: Krah JUŽNE pruge

Eko Taxi Vranje

Klubovi Zone „Jug“ iz Pčinjskog okruga nisu se proslavili u šestom kolu aktuelnog prvenstva, osim Trnovca koji je u derbiju okruga kao domaćin pobedio Luginu iz Preševa rezultatom 4:1.

Trnovac je posle ovog kola na osmom mestu na tabeli sa devet bodova, a Lugina je na poslednjoj, 16. poziciji sa svega četiri osvojena boda.Tim Vojske Srbije Nebeski anđeli na svom stadionu u Bazi „Jug“ kod Bujanovca igrali su nerešeno 1:1 sa ekipom Plantaže iz Gornje Stopanje kod Leskovca, pa su pali na deveto mesto na tabeli sa sedam bodova.

Alakince je na gostovanju u Vinarcu poražena od domaće Mladosti ubedljivim rezultatom 5:1, pa su se nakon šestog kola na tabeli Zone „Jug“ našli na pretposlednjem, 15. mestu sa svega četiri osvojena boda.

Morava iz Vladičinog Hana iako favorit na meču sa ekipom Gracko, koja je na 14. poziciji na tabeli, izgubila je na gostovanju od ovog tima sa 2:0 i sa četvrte Hančani su pali na petu poziciju sa 10 bodova.

U narednom sedmom kolu Nebeski anđeli u Bazi „Jug“ dočekuju Žitorađu, Trnovac je domaćin Plantaži iz Donje Stopanje, Lugina gostuje ekipi Gracko, Alakince igra sa Slogom u Leskovcu, a Morava gostuje u Lebanu gde je dočekuje domaći Radan.

S. Kostić  • Ostavi komentar