Zona JUG: Derbi sezone u HanuDeseto kolo šampionata Zone „Jug“ obeležiće derbi sezone u Vladičinom Hanu, gde će domaća Morava dočekati lidera na tabeli Jedinstvo iz Gornje Stopanje kod Leskovca.

Hančani su na drugom mestu na tabeli sa 20 bodova, dok je Jednistvo prvo sa 23 osvojena boda, pa će ovaj susret odlučiti dalji tok prvenstva u Zoni „Jug“.U Moravi su optimisti pred susret sa liderom na tabeli, uzdajući se u domaći teren i navijače, ali i u postignute rezultate u dosadašnjem toku šampionata.

Utakmica između Morave i Jedinstva igra se u subotu 16. oktobra na stadionu „Kunjak“ u Vladičinom Hanu i počinje u 14,30 sati.Derbi Pčinjskog okruga na programu je u Trnovcu, gde domaći zonaš dočekuje Alakince, tim na 13. poziciji na tabeli sa osam bodova, dok su domaćini na 11. mestu sa 10 bodova.

Susret između Trnovca i Alakinca igra se u nedelju 17. oktobra i počinje u 14,30 sati.

Ilustracija FOTO FB

Vranjska Banja na stadionu kraj železničke pruge dočekuje Žitorađu, ekipu koja je visoko plasirana na trećoj poziciji na tabeli sa 19 bodova, dok su Banjčani na 15. mestu sa jednim bodom.

Meč između Vranjske Banje i Žitorađe igra se u nedelju 17. oktobra i počinje u 14,30 sati.

Tim Vojske Srbije Nebeski anđeli je domaćin Topličaninu iz Prokuplja, osmoplasiranom timu na tabeli sa 11 bodova, dok su !Anđeli“ na 12. mestu sa osam bodova.

Utakmica između Nebeskih anđela i Topličanina igra se u subotu 16. oktobra na stadionu u Bazi „Jug“ kod Bujanovca i počinje u 14,30 sati.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar