Zona JUG: Banjčani, Trnovčani i „Anđeli“ na ispitu

Eko Taxi Vranje

Drugo kolo Zone «Jug» predstavljaće veliko iskušenje za tri od pet klubova iz Pčinjskog okruga, za Vranjsku Banju, Trnovac i Nebeske anđele, dok će nešto lakši posao imati Morava iz Vladičinog Hana i Alakince iz istoimenog surduličkog sela.

Ekipu Trnovca, novajliju u Zoni «Jug» očekuje teško gostovanje u Donjoj Stopanji gde će igrati protiv domaće Plantaže, tima koji je favorizovanom Alakincu u gostima oduzeo bod.Trnovac je startovao pobedom i sa tri boda četvrti je na tabeli, ali u Plantaži igra nekoliko srpskoligaških fudbalera, pa su domaći favoriti na utakmici koja se igra u nedelju 29. avgusta u 17 sati.

Tim Vojske Srbije Nebeske anđele takođe čeka teško gostovanje u Medveđi protiv domaće Jablanice, «Anđeli» su na osmom mestu sa jednim bodom, a Jablanica je na šestoj poziciji sa tri osvojena boda.

Utakmica između Jablanice i Nebeskih anđela igra se u nedelju 29. avgusta i počinje u 17 sati.

Čekmin dočekuje hansku Moravu koja je prva na tabeli nakon ubedljive pobede u prvom kolu, dok je domaći tim na 12. mestu bez bodova, pa se Hančani nadaju nastavku uspešne serije započete na startu šampionata.

Utakmica između Čekmina i Morave igra se u nedelju 29. avgusta i počinje u 17 sati.

Vranjskoj Banji predstoji teško gostovanje u Lebanu, gde je dočekuje prošlogodišnji srpskoligaš Radan, peti na tabeli sa tri boda, dok su Banjčani posle poraza na svom terenu u prvom kolu na 11. poziciji bez bodova.

Utakmica između Radana i Vranjske Banje igra se u Lebanu u nedelju 29. avgusta i počinje u 17 sati.

Alakince gostuje u Mrštanu gde se sastaje sa domaćim Moravcem Orionom, koji je 14. na tabeli bez bodova, dok su Alakinčani na 10. poziciji sa jednim bodom.

Alakinčani su favoriti u ovom susretu koji se igra u subotu 28. avgusta i počinje u 17 sati.

NIV  • Ostavi komentar