Zona „Jug“: „Anđeli“ treći na tabeliPoslednje, 15. kolo jesenje polusezone u Zoni „Jug“ donelo je zonašima Pčinjskog okruga malo razloga za optimizam, a mnogo više za brigu i strahovanje od ispadanja iz ovog ranga.

Dva od pet klubova Zone „Jug“ iz Pčinjskog okruga imaju razloga za zadovoljstvo, tim Vojske Srbije Nebeski anđeli, trećeplasirani na tabeli, i Morava iz Vladičinog Hana koja je na kraju jeseni zauzela visoko peto mesto.Tri kluba iz okruga, Trnovac, Lugina iz Preševa i Alakince, zauzeli su na kraju jesenjeg dela šampionata Zone «Jug» poslednja tri mesta na tabeli i glavni su kandidati za ispadanje i prelazak u «beton» rang, Okružnu fudbalsku ligu.

Nebeski anđeli su u Bazi „Jug“ kod Bujanovca u derbiju Zone „Jug“ savladali Slogu iz Leskovca sa 2:1 i našli se na trećoj poziciji sa 29 bodova, dok je hanska Morava zabeležila trijumf u gostima protiv lidera na tabeli Žitorađe rezultatom 3:0, pa su Hančani zauzeli peto mesto sa 28 bodova.

Trnovac je na svom stadionu u Velikom Trnovcu igrao sa ekipom Mladosti iz Vinarca kod Leskovca nerešeno 1:1, na 14. je mestu na tabeli sa 10 bodova, preševska Lugina je u Donjoj Stopanji kod Leskovca visoko poražena sa 6:0 i pretposlednja je na tabeli sa devet bodova, dok je Kosanica u Kuršumliji pobedila Alakince sa 2:0, pa su Alakinčani u poslednjem jesenjem kolu na poslednjem, 16. mestu na tabeli sa osam osvojenih bodova.  • Ostavi komentar