Zona «Jug»: Alakince favorit protiv Badnjevčana

Eko Taxi Vranje

Fudbaleri Alakinca startuju u novom šampionatu Zone «Jug» na svom stadionu protiv ekipe Svetlosti iz Badnjevca kod Žitorađe, u meču koji je odložen i igra se u sredu 25. avgusta.

Alakinčani su favoriti, objektivno, mnogo su bolji tim od gostiju iz Badnjevca, ali u klubu podsećaju na meč sa timom Svetlosti u prolećnoj polusezoni u proteklom šampionatu, kada su Badnjevčani kao domaćini u Pukovcu savladali favorizovane goste iz surduličke opštine sa 4:3.U redovima domaćih su optimisti, nadaju se pobedi na startu i osvajanju prvih bodova, budući da su očuvali kostur ekipe iz prošlogodišnjeg prvenstva i važe za kandidata za osvajanje titule prvaka u sezoni 2021/2022.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Tairović, Milutinović, Vojinović, Radojičić, Spasić, Tasić, Stanojević i ostali fudbaleri Alakinca najavlju dobru igru na startu i prvu pobedu i pozivaju navijače ne samo iz svog mesta da u šro većem broju dođu na stadion i bodre svoj tim.

Utakmica između Alakinca i Svetlosti igra se u sredu 25. avgusta i počinje u 17 sati.

Podsećamo, sezona 2020/2021 najuspešnija je za fudbalere Alakinca u njihovoj istoriji dugoj 53 godine, od 1968. kada su osnovani, jer su bili vicešampioni u prvenstvu Zone «Jug», osvajači Kupa Pčinjskog okruga i finalisti Kupa Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije.

NIV  • Ostavi komentar