Zona „Jug“: Alakinčani protiv „Anđela“Deveto kolo Zone „Jug“ obeležiće derbi Pčinjskog okruga između Alakinca i Nebeskih anđela i jedan od derbija kola u Vladičinom Hanu, gde će domaća Morava dočekati Pustu Reku iz Bojnika.

Alakince i tim Vojske Srbije Nebeski anđeli startovali su mnogo slabije u ovogodišnjem šampionatu u odnosu na prošlu sezonu, „Anđeli“ su na 12. mestu sa sedam bodova, a Alakinčani na 13. poziciji sa istim brojem bodova kao i gosti iz Baze „Jug“.Utakmica između Alakinca i Nebeskih anđela igra se u nedelju 10. oktobra i počinje u 15 sati.

Morava kao najuspešniji klub iz Pčinjskog okruga u ovoj sezoni Zone „Jug“, na svom stadionu „Kunjak“ dočekuje solidnu ekipu Puste Reke iz Bojnika, pa je jedan od derbija devetog kola neizvestan u pogledu krajnjeg ishoda.Ilustracija FOTO FB

Hančani su treći na tabeli sa 17 bodova, a Bojničani sedmi sa 11 bodova, duel starih rivala obećava veliku borbu, ali se Hančani nadaju i gaje ambicije da slave pobedu i osvoje nova tri boda, što bi im omogućilo da ostanu u trci za titulu prvaka.

Susret između Morave i Puste Reke igra se u subotu devetog oktobra i počinje u 15 sati.

Vranjska Banja je gost Topličanina u Prokuplju, Banjčani su podigli formu u poslednja dva meča, sa Alakincem u Banji i Jedinstvom u Gornjoj Stopanji, ali su i dalje na 15. poziciji na tabeli sa jednim bodom, dok su Prokupčani na 10. mestu sa osam bodova.

Meč između Topličanina i Vranjske Banje igra se u nedelju 10. oktobra i počinje u 15 sati.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar