Zona: Hančani na derbiju u ŽitorađiDerbi 13. kola Zone «Jug» je utakmica između Žitorađe i gostiju iz Vladičinog Hana, Morave koja je na petoj poziciji na tabeli sa 21 bodom, dok su domaćini na četvrtom mestu sa istim brojem bodova.

Tim Žitorađe je favorit samo na papiru, prvenstveno zbog domaćeg terena, ali Morava želi rehabilitaciju za poraz u 12. kolu kod kuće od Topličanina iz Prokuplja, pa su Hančani optimisti i sa ambicijama da ostanu neporaženi.Utakmica između Žitorađe i Morave igra se u nedelju 7. novembra u 13 sati.

Alakince je domaćin Pustoj Reci iz Bojnika, Alakinčani su na 13. mestu sa šest bodova, dok su Bojničani na šestoj poziciji sa 20 bodova, pa su gosti favoriti u ovom susretu.Meč između Alakinca i Puste Reke na programu je u nedelju sedmog novembra i počinje u 13 sati.

Ilustracija FOTO FB

Svetlost iz Badnjevca je domaćin Trnovcu u Pukovcu, Badnjevčani su drugoplasirani tim na tabeli Zone «Jug» sa 22 osvojena boda, a Trnovčani su na šestom mestu sa 20 bodova.

Susret između Svetlosti i Trnovca igra se u subotu 6. novembra u 13 sati.

Nebeski anđeli su gosti Moravcu Orionu u Mrštanu, «Anđeli» su na 10. mestu na tabeli sa 12 bodova, a tim iz Mrštana je na 14. poziciji sa svega četiri osvojena boda.

Utakmica između Moravca Oriona i nebeskih anđela igra se na stadionu u Mrštanu u subotu 6. novembra i počinje u 13 sati.

Vranjska Banja je slobodna u 13. klu Zone «Jug».

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar