Zona: Anđeli i Banja počeli pripreme

Eko Taxi Vranje

Nebeski anđeli i Vranjska Banja, članovi Zone «Jug» sa teritorije Grada Vranja, počeli su pripreme za jesenji deo šampionata u ovom rangu koji startuje 21. avgusta.

Nebeski anđeli, klub Vojske Srbije, Garnizona Vranje, već dve nedelje trenira spremajući se za novi šampionat pod rukovodstvom trenera Branimira Stošića.Trener Stošić za naredno prvenstvo može da računa na 30 fudbalera, uglavnom na one igrače koji su igrali zapaženu ulogu u prethodnom šampionatu Zone «Jug».

«Anđeli» su odigrali jednu kontrolnu utakmicu sa vranjskim srpskoligašem Dinamom, a narednog vikenda odigraće prijateljski meč sa Vranjskom banjom.

Vranjska Banja je započela pripreme na svom stadionu kraj železničke pruge, u ponedeljak 26. jula, kada je trener Predrag Ristić izvršio prozivku igrača i odradio prvi trening.

Trenažnim procesom obuhvaćeno je 25 fudbalera na koje može da računa Ristić za naredni šampionat u Zoni «Jug».

U skladu sa finansijskim mogućnostima, u FK Vranjska Banja sve počinje iznova, šestorica standardnih igrača preselilo se u srpskoligaške klubove, pa se oslanjamo na mlade snage i opet, kao i svake godine, stvaramo novu ekipu – rekao je u izjavi za InfoVranjske trener Ristić.

Trener Vranjske Banje je obavestio novinare da su Nikola Savić i Stefan Mihajlović pristupili Dinamu, dok je Aleksa Trajković prešao u Smederevo.

Po rečima Ristića, «Vranjska Banja očekuje nekoliko pojačanja iz vranjskog Dinama i Mineralca iz Vranjske Banje».

Klub je zakazao prvi kontrolni meč, sa ekipom Nebeskih anđela narednog vikenda.

NIV  • Ostavi komentar